Priser og vilkår

Alle priser er oplyst incl. moms!

OBS: Prisoplysninger vedr. bedækninger fremgår under hver enkelt hingsts fane her på siden.
Da vi har stor efterspørgsel, kan der forekomme ventetider - så giv besked i god tid når du ønsker at indgå et samarbejde. Aftaler om træning, kommission mv. indgås og koordineres med Ib Kirk, tlf. 21 66 79 16.

TRÆNING (Træning incl. opstaldning):
Træning ved berider..............................9.375 kr./mdr.
Træning ved øvrige ryttere.....................6.875 kr./mdr.


OPSTALDNING:
Voksen hest (meget få pladser)..............2.500 kr./mdr.
2 års plag............................................1.875 kr./mdr.
1 års plag (i løsdrift).............................1.500 kr./mdr.

KOMMISSION

Bistand til salg af hest i træning på Katrinelund, afregnes i forbindelse med handlen, med 8 % af købesummen incl. moms i formidlingshonorar, dog. min. kr. 6.000 til dækning af annonceringsudgift Ridehesten.com, fotografering, videooptagelse, kundefremvisninger, deltagelse i forhandlinger mv.

Bistand til salg af andre heste afregnes i forbindelse med handlen, med 10 % af købesummen incl. moms i formidlingshonorar, dog. min. kr. 7.500 til dækning af annonceringsudgift Ridehesten.com, fotografering, videooptagelse, kundefremvisninger, deltagelse i forhandlinger mv.
Der kan evt. tilkøbes bistand til udarbejdelse af købekontrakt efter særskilt aftale.


Der kan evt. tilkøbes bistand til udarbejdelse af købekontrakt efter særskilt aftale.

Sponsoraftaler

SD Design

Katrinelund er sponseret af SD Design
SD Design laver eksklusive trenser,grimer,underlag og meget mere til hesten samt lækre assesories til den stilbevidste rytter.
Vores team bærer et bredt udsnit af SD Designs produkter og du er altid velkommen til at se nærmere og spørge os om produkterne.

Back on Track Danmark

Katrinelund er sponseret af Back on Track Danmark
Back on Track fremstiller led- og muskelbeskyttelse,som er fremstillet af et "keramisk tekstil" der reflektere kropsvarmen i form af infrarød stråling - en energiform,der bevirker et øget velbefindende.
Vores team bærer et bredt udsnit af Back on Tracks produkter og du er altid velkommen til at se nærmere og spørge os til produkterne.