Succesfuld stævne weekend

D. 6. maj 2012

Acolino (arkivfoto)
Acolino (arkivfoto)

Ved det 2* CSI i Drammen var Stein Endresen til start med Acolino og Nimble. Torsdag lagde Stein og Acolino ud med at blive placeret som nr. 14 med to flotte nulrunder i Grand Prix kvalifikationen – starten på en spændende weekend. I torsdagens afdeling af Baltic Cup for 5/6 års heste var blev Stein placeret med Nimble som nr. 6 ligeledes to flot nulrunder – i lørdagens afdeling af klassen blev parret placeret som nr. 8 med en flot nulrunde.
I Grand Prix finalen blev Acolino og Stein placeret som nr. tretten, da parret desværre måtte indkassere en enkelt bom i hovedrunden. Klassen blev vundet af den særdeles velspringende Crelido-datter Damgaardens Extens med Linnea Ericsson i sadlen. Til gengæld kunne Stein indtage øverste plads på skamlen i finalen for de 5/6 års heste i Drøbak Ridesenters Unghestcup med den velspringende hingst – Nimble (mf: Crelido).

I Belgien var det i dressurafdelingen successen fortsatte idet Belamour og Aleksandra Andresen var til start A-finalen ved stævnet i Roosendal som parret vandt. Dermed kvalificerede de sig til ata deltage i Hovedfinalen hvor parret opnåede en flot 7. plads.

I Danmark stod den på springstævne i Ikast, hvor Katrinelunds springrytter Christine Santanen til start i MB2 med Zagal e. Crelido. Parret leverede super flot ridning og kunne indtage en meget flot 2. plads.

Stort tillykke til ejere, rytter og opdrættere med de flotte resultater.