< Tilbage

DVH 1354 Katrinelund Satisfaction - en verdenshest !01-04-2020 - 13:52

Tilgængelig via Katrinelund

Det er med glæde og stolthed vi nu kan udbyde Katrinelund Satisfaction e.Sandro's Adel / Crelido, opdrættet af Katrinelund, til vores avlere, på frostsæd, da hingsten skal gå i sporten.

 "2024 det er det, vi vil – til OL i 2024, og Kasper har en hest, der kan bringe ham dertil ! 

-Sådan fik Katrinelund Satisfaction e.Sandro's Adel / Crelido,opdrættet af Katrinelund og kvalificeret til DRF Championats finaler med landets højeste pointscore,og nu redet og ejet af Kasper H Hansen begyndelsen på deres karakteristik efter endt ridt i 4-års finalen af landstræner Bo K Møller og derefter gav han parret et 9-tal.

Som 5-års gentog parret deres pragtpræstation, og vandt finalen, samt var i UVM finalen på Zangesheide, som den ene af de to DV heste som kvalificerede sig til finalen i feltet af verdens bedste ungheste !

Hvilken flot cadeau til Katrinelund og endnu mere glædeligt at Katrinelund Satisfactions moder Talida står hjemme i stalden på Katrinelund,med et Casall Sem føl i maven.

I stalden findes også følgende søskende:en lillebror efter Casall Sem på 2 år, en 3-års hoppe efter Cantolar, en helsøster til Satisfaction på 4 år, en 6-års vallak efter Cabachon som gik UVM i 2019, samt en 7-års hoppe efter Acolino som gik UVM i 2019 og blev Norsk Mester med  Stein Endresen, nu solgt til USA, for ikke at forglemme Nimble - nu Hello m'Lord som rides af Scott Brash.

  -hvilken fantastisk hoppe og sikke fine afkom hun allerede har lavet,som har opnået så flotte resultater !

I Zangersheide til UVM 2019 havde hun tre afkom med !

 

Katrinelund Satisfaction vil være tilgængelig på frostsæd og man kan læse mere om ham her



< Tilbage