< Tilbage

UVM på Zangersheide - 8 heste med Katrinelund islæt16-09-2019 - 10:10

Og 3 afkom efter samme hoppe !

Ungheste VM i springning på Zangersheide i Belgien nærmer sig med hastige skridt og Katrinelund bliver iår repræsenteret af ikke mindre end 8 afkom som har tilknytning til Katrinelund.

Katrinelunds egen Elitehoppe Talida e.Crelido / Royal Z II,opdrættet af Richard Nielsen, har 3 afkom med i det stærke felt af verdens bedste unge springheste.

Den 5-årige hingst,Katrinelund Satisfaction e.Sandro's Adel, med ejer/rytter Kasper H Hansen er med på et Wild Card,da Kasper brækkede benet tidligere og derfor ikke kunne ride udtagelsesklasserne til UVM og ikke vidste om han ville blive klar, så han starter de almindelige klasser.

Den 6-årige Dansler e.Cabachon,rides af Stein Endresen,som repræsenterer Norge i 6-års mesterskabet.

Den 7-årige Tajulla e.Acolino,rides af Benedikte Endresen, som repræsenterer Norge i 7-års mesterskabet.

Flot bedrift af Elitehoppen Talida, som er iår er bedækket med Casall Sem. - og i stalden står en helsøster til Katrinelund Satisfaction,som vi naturligvis har store forventninger til, og som er udtaget til 4-års Championatsfinalen på Blue Hors senere på året.

Den 5-årige avlshingst Svalegårds Gold Crelido e.Crelido / Grannus Ass,opdrættet af Lars Krabbe og redet af Laila Pedersen, kommer til start i 5-års mesterskabet,sammen med avlshingsten Elmegårdens Dakota,som Katrinelund havde glæden af at have med i hingstekollektionen i år. Elmegårdens Dakota er efter Bøgegårdens Dicarpo / Catoki og opdrættet af Marie & Martine Schnoor,og rides af Torben Frandsen.

I klassen "Sires of the World" kommer den 9-årige avlshingst Cantolar e.Canstakko / Singular Joter I ,opdrættet af K-H Brinkmann, til start med Stein Endresen i sadlen. Cantolar har allerede på trods af hans unge alder,gået nogle flotte nulrunder i 1,60 cm's klasser. Også hans afkom har igen iår været helt fremme ved diverser følskuer og til Eliteskuet,hvor der i finalenringen, ud af 4, var to Cantolar døtre og "Årets bedste Springbetonede 2-års hoppe" blev en Cantolar datter.

Fra Sverige, er der blevet udtaget to Cabachon afkom, i 7-års mesterskabet får vi Triton Hästak e.Cabachon / Winnigmood,opdrættet af Hästak, samt Candy VH e.Cabachon / Corrado,opdrættet af Västra Hoby Stuteri  at se.

Spændende bliver det og Team Katrinelund vil være plads og heppe på dem allesammen !

 

Foto : Privat - Elitehoppen Talida med hendes Casall Sem hingsteføl fra 2018.< Tilbage