< Tilbage

Åbent Hus blev en stor succés28-04-2019 - 21:03

med solskin,glade mennesker,dejlige hingste,føl og afkom

Solen sendte sine forårs varme stråler ned over Katrinelund, hvor oldefars gamle Gig, trukket af Ibrahim, kørt af Henrik Jensen og med Ea og Martin som passagerer gjorde deres flotte entré ,og åbnede dagens  hingste fremvisning.

Derefter kom Marie på 5-årige Svalegårds Hot Diva og Ib på 5-årige Katrinelunds Ferrari ridende sammen ind på banen, hvor rigtig mange havde fundet vej til Sydmors, for at overværer Katrinelunds Åbent Hus arrangement.

Derefter overtog Ib mikrofonen og præsenterede hingstene en efter en på forunderlig vis,og til at fortælle om de to Blue Hors hingste som idagens anledning gæstede Katrinelund, kunne Martin Klavsen ,Blue Hors’s nye avlsleder, fint supplere Ib, - sammen står vi stærkere !

Præmiehingsten fra Hannover, Duke blev flot fremvist af Sophie Lundberg Christensen og Hesselhøj Donkey Boy med Jan Møller Christensen i sadlen, havde taget turen fra Noagård, og viste at det ikke var en tilfældighed at Donkey Boy vandt sin første Prix Sgt George start, og vi fik en dejlig afslappet og øvelsesstærk Donkey Boy at se, et resultat af Jans flotte ridning.

Donkey Boy havde to dejlige føl med til fremvisningen,et fra Jette Friis og et fra Hannah Torp.

Et dejligt gensyn med Præmiehingsten fra Hannover De l’Or, til stor glæde for mange, som med sin utrolige smukke farve og sit smukke udseende fint lever op til sit navn ”lavet af guld”.

To dejlige De l’Or afkom blev flot fremvist af Kristine Kleppe og Rikke B Nielsen.

Fra Blue Hors så vi hingstene BH Livius og BH Kingston ,begge flot fremvist af Blue Hors’s nye berider Cristian Tudela Ruiz, og disse hingste er også tilgængelig via Katrinelund.

Olympus, i højt humør og med Mette Riisager i sadlen, viste fine takter,og vi glæder os til Championaterne med parret.

Det allerførste føl efter Olympus blev fremvist, et dejligt hoppeføl fra Peter Jensen, som også havde et rigtig dejligt Freestyle føl, som blev fremvist.

Fra Anette Toft Jensen fik vi et dejlig Floriscount føl at se, også et dejlige føl efter Chackfly fra Stald Kærvang ,samt et dejligt føl fra Hanne Duelund efter Action Blue blev præsenteret.

Freestyle er “Back on Track” og Mette Riisager viste, at parret er godt på vej og klar til konkurrencebanerne.

Et fint Freestyle afkom blev flot fremvist af Martin Korsbæk.

Et nyt navn i kollektionen var Gershøj’s Eid, en fjordhingst,som blev fremvist af Niels Chr.Simonsen i kørsel,og som i fuld fart kørt banen rundt,uden at vælte en eneste kejle.

Alderspræsidenten ,den internationale tophest Godsend du Reverdy,som på trods af sine 25 år,galopperede rundt med glæde og iver,redet af Henriette Bek, viste os,at alder er ingen hindring !

Henriette viste også vores nye ponyhingst i kollektionen, Røggild’s Leon, som med sin spring formåen er en værdig afløser for Fredbo’s Garmin.

Unghestechampionatet’s nr.3 og præmiehingst i Herning,Elmegårdens Dakota,også ny i Katrinelunds kollektion,viste med Torben Frandsen i sadlen, hvorfor denne hingst er belønnet med høje karakterer.

Svalegårds Gold Crelido,Quintet og Casall Sem med Laila Pedersen i sadlen viste deres kvaliteter og er gode aspiranter til unghestechampionater senere på året.

Crelido,som til daglig bliver redet af chefen himself, blev i dagens anledning redet af Laila Pedersen,og parret viste både seriechangementer, piruetter og god springning.

Fra Karen Thing Thomsen så vi et rigtig dejligt Crelido føl.

En rigtig hyggelig dag blev afsluttet indendørs, hvor der blev hædret avlere, samt serveret grill pølser og lidt vådt til ganen, hvor Katrinelund stod som vært.

Katrinelund vil gerne sige et kæmpe stor tak til alle de positive og glade mennesker fra nær og fjern, som havde fundet vej til det sydlige Mors.

Der skal også lyde et kæmpe stort tak til vore avlere for fremstilling af dejlige føl, samt til alle de fantastiske folk, som har gjort et fantastisk stykke arbejde for at få det hele til at lykkes på selve dagen, og ikke mindst dagene op til Åbent Hus.

 

Hædringen af følgende avlere:

 

Hanne Bøggild

”Kåret hingst samt Horse of the Year 2019 i Sydafrika”,

Opnået af dit fine afkom Bøggilds Tchaikovsky e.Tailormade Temptation / Bøggilds Creta.

 

Anette Toft Jensen

”Vinder af CDIJ** i Finland, samt andre flotte resultater””,

opnået af dit fine afkom Kalhaves De Nora e.De Noir / Savannah.

 

Hanne og Richard Nielsen

”Vinder af 4-års Championatet i Springning 2018”,

opnået af  jeres fine afkom Katrinelund Satisfaction e.Sandro’s Adel / Elitehoppen Talida / Crelido

 

Stutteri Svalegård v/Else Marie og Jens Chr.Krabbe

”Kåret hingst i AES”,

opnået af jeres fine afkom Svalegårds Design e.De l’Or / Svalegårds Dominique.

 

Familien Søndergaard

”Nr.3 i Unghestechampionatet med bl.a 9,5 i kapacitet og 9 i ridelighed”,

opnået af jeres fine afkom Søgaards Bon Royal e. Bon Bravour /Miss Dior.

 

Anja Søndergaard

”Årets hoppeføl i DSP” med bl.a 10 for type,

opnået af dit fine afkom Søgaards Lucky Style efter Freestyle / Lucky Moon

 

Stutteri Hove v/Gitte og Poul Hove

”Bronzemedalje”,

opnået af jeres fine afkom Tira efter Tailormade Temptation / Catharina / Crelido.

 

Trine Udklit Sørensen

 ”Årets 2-års dressurbetonede hoppe 2018””,

opnået af jeres fine afkom Diva Holmklit efter Hesselhøj Donkey Boy /De Noir

 

Louisa og Thomas Techen

”Kåret hingst i DV,USA”

opnået af jeres fine afkom Techen’s Cor Corali e.Cantolar / Hot Chanel P.

 

Foto : Kalhave Foto samt AAFoto v/Per Torp

 

 

 < Tilbage