< Tilbage

Vellykket debataften om reproduktion15-03-2019 - 09:57

Med dyrlæge Rikke Munk Andersen og Hingsteholder Ib Kirk

Det blev en meget vellykket og interessant aften om reproduktion,hvor dyrlæge Rikke Munk Andersen og Ib Kirk ,i en god dialog med de ca. 50 fremmødte avlere,kom hele vejen rundt om de mange facetter vedrørende reproduktion.

Problemhopper,embryo, ICSI (ICSI er selve befrugtningsprocessen som foregår i et laboratorium), samt en gennemgang af fordele ved at have hoppen på hingstestation, og hvad kan man selv gøre som avler, i samråd med dyrlæge og hingsteholder, for at få optimalt ud af sit avlsarbejde. - ja vi kom rundt om det hele og det var et meget engageret pumblikum, som fik fyldestgørende og gode svar på alle de spørgsmål,som kom i løbet af aften.

En kæmpe stor tak til alle fremmødte og til Dyrlæge Rikke Munk Andersen for hendes fantastiske måde at formidle dette spændende emne på ,på en meget ægte og indlevende måde. Også en stor tak til DV's region 6, for et godt samarbejde.

Nu er det bare at vente spændt på årets føl, og vi glæder os til vores næste arrangement,som er Katrinelund's Åbent Hus,lørdag d.27 april kl.14,hvor vi viser alle hingstene frem og også føl efter de unge hingste,samt afkom efter de ældre drenge.

 < Tilbage