Røgild's Leon SPH 239

TOPHINGST I SPRING OG DRESSUR

Røgild's Leon
Røgild's Leon

Født i Danmark 2015

Bestået stationsafprøvning 2018

Optaget i Springponyprogrammet

Kåret i DSP med Bronzemedalje 2019

146 cm

Brun

Som noget nyt i år,tilbyder vi ponyhingsten Røgild's Leon.

Leon er en super smart og meget velbygget hingst,kåret med bronzemedalje. Han er smidig og rummelig i alle gangarter,med super knæ og haseaktion.

Afstamningen på Røgild's Leon er stærk sammensat ,alle med tyske rideponyer i baggagen. Faderen Notre Bac er Elitehingst, S pony i dressur , stationsafprøvning med 834,5 point. I Finalen i 4-års dressurchampionat, samt vinder af 6-års dressurchampionat. Far til de kårede sølvmedaljehingste Zatarra ,som er S pony i dressur og Årets Gangartshingst 2011Røgild’s Diablo, som også er B-pony i dressur, som vinder 4 og 5-års championat m.fl. samt SS PinPin, som blev avlsgodkendt og er S pony i dressur. Årets Hoppe med guldmedalje 2009 Røgild’s Claire, som er S-pony i dressur, bla. vinder af DM 2018. Sølvmedaljehopperne Røgild’s Jocelyn, Day-Light’s Naomi,som også er B-pony i dressur, bronzemedaljehopperne Jalousi af Stensnæs, Røgild’s Dolina, Poppelgaardens Notre Ra-Micca, som er Elitehoppe, Røgild’s Duchess, Troldhøj Penelopeia, SS All4 White, Lilo L, som er S pony i dressur og tildelt sportsmedalje i guld , hun er EM medaljetager. Yderlig er der S-ponyerne Poppelgårdens Notre Ravel, , A-pony Røgild’s Devin og B-ponyerne Nymfe Stengaard, Lundgårds Nano, Røgild’s Dominique, Bacanti, SS No Luxery, Røgild’s Enrico, Floridor, Møllebjergs Miss Miley

Moderen Røgild's Gabienne er kåret med sølvmedalje, stationsafprøvning med 798 point i dressurdisciplin og 688 i springdisciplin . i Finalen i 4-års dressurchampionat. B-pony i dressur, også mor til finaledeltager i 4-års championat 2018 Røgild’s Kean ( F: Røgild’s El Diaz).

Røgild's Leon er en rigtig sportspony med anlæg for både spring og dressur. Han har en super galop og springer med stor kapacitet og forsigtighed, og har bestået stationsafprøvning 2018 med 806 points.
Røgild's Leon er konstateret fri for OCD,testet fri for CA.

Røgild's Leon
Røgild's Leon
Røgild's Leon
Røgild's Leon
Røgild's Leon
Røgild's Leon
Røgild's  Leon
Røgild's Leon
FAR:
NOTRE BAC
NOTRE D'AMOUR NOTRE BEAU -
-
DUNJA -
-
PIA BARRICHELLO -
-
PIANA -
-
RØGILD'S GABIENNE FS DONT WORRY FS DACAPO DORO -
-
FS GOLDEN SUNLIGHT -
-
CAYENNE FS CHAMPION DE LUXE -
-
DRESY-FRÖHLICH -
-

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms

Euro: 400


Fersk,- og kølesæd