• DK
  • GB

Midt West Evolution

Midt -West Evolution
DVH 1404
Født i Danmark 2018
Kåret i Dansk Varmblod 2021 og anerkendt i Hannover 2021.
Præmiehingst Dansk Varmblod 2021
170 cm
Mørkebrun

Midt – West Evolution er nyankommet i vores hingstestald efter kåring og 14 dages test .
Vi er stolte over at tilbyde denne dressurstjerne i et nyt samarbejde mellem det kendte Stutteri Midt- West og Katrinelund .
Midt – West Evolution er en fantastisk hingstemodel med et super flot udtryk og format . Med et 9 tal i type og et 9 tal i helhed er han måske årgangens stærkeste kort . Med hele 5 X 8,5 er han en meget korrekt og komplet hingst , med stærk overlinie , korrekt fundament og super smidige gangarter .
Ridemæssig er han samarbejdsvillig og smidig . Han fik til 14 dagestesten 10 i interiør ( temperament ) .Han lader sig villigt ride , former sig smukt og han er elastisk i skridt , trav og galop .
Midt – West Evolution er avlet på en af Danmarks stærkeste dressurstammer og Evolution er et prominent medlem af stammen , som tidligere har avlet de internationale dressurhingst Midt- West Ibilight og Midt – West Dacapo . Stammen har ligeledes avlet 13 medalje hoppe og 14 elitehopper .
Revolution som er far til Midt- West Evolution er bemærkelsesværdig i både avlen og sporten , fader til adskillige kårede hingste og elite hopper. Ikke mindst er Revolution kendt som både guld og sølv medaljevinder ved UWM .
Jazz som er morfar til Evolution er international dressur hingst og nr1 på den internationale dressurrangliste i mange år .
Blue Hors Don Schufro som er mormors far er ligeledes af international kaliber , OL deltager samt også i flere år nt 1 på verdensranglisten over dressurhingste .
Midt – West Evolution er fri for OCD ( røntgen klasse 1) og WFFS negativ .
Spændende og komplet unghingst af aller bedste afstamning .

Ny præmierede “MIDT-WEST EVOLUTION” e. Revolution/Jazz/B.H.Don Schufro, som er den ene af landets tre præmiehingste med 9 i type, står nu til bedækning på Katrinelund.
Vi glæder os til at udbyde Evolution og er glade for det nyetablerede samarbejde med velkendte Stutteri Midt-West v. Lisbeth og Poul Erik Nielsen.

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 4.000 kr. + moms
Euro: 950 + moms