Grim St. Clair DVH 921

RESULTATERNE TALER FOR SIG SELV!

Født i Frankrig 1994

Kåret i Frankrig og Dansk Varmblod 2007, nr. 8 i World Cup-finalen Las Vegas 2009

169 cm

Svedfuks

Det er med stor stolthed vi kan præsentere denne unikke hingst i vores springkollektion. Grim St. Clair er en præstationshingst med en forædlingsprocent på hele 87,5. Han har en resultatliste med sejre og placeringer fra alle store CSI-stævner i hele verden fx CSI Drammen, Göteborg, Helsinki, Valkenswaard, Falsterbo, København, Las Vegas, Prag, Verden, Genève og Oslo. Han var fejlfri i alle runder i sine sidste 25 starter i Grand Prix, kun i én start havde han en tidsfejl. Det kan fx nævnes, at han i 2009 var blandt de 15 kvalificerede til finalen i Grand Prixen i Las Vegas, hvor han ligeledes var fejlfri og blev nr. 8 i feltet af verdens bedste ekvipager.

Ud over de adskillige internationale sejre, har Thomas Velin vundet DM på Grim St. Clair både i 2003 og 2004. Thomas Velin udtaler om hingsten: – På denne hest føler man sig fantastisk bekvem, han udviser stor ridbarhed, forsigtighed og ikke mindst mod, jf. at vi vandt Falsterbo Derby – det kræver altså sin hest.

Grim St. Clair er efter Laudanum XX, en hingst som først havde en glorværdig løbskarriere, men senere under Pierre Durand vandt han flere Grand Prix-springninger, Nations Cups og højdespringninger. Han sprang 2,20 m med Pierre Durand. Laudanum er den eneste franske fuldblodshest som har sprunget på dette niveau. Laudanum er far til adskillige internationale springheste og kårede hingste.

I Skandinavien er Oberon du Moulin nok den mest kendte, bl.a. som fader til Equest Carnute – begge med en international Grand Prix-karriere.

Familien Velin avlede fem heste i en årgang efter Grim St. Clair i Frankrig, hvoraf de fire var i finalen i det franske springchampionat. Thomas Velin har nu en 7-års, som han betegner som noget af det mest talentfulde han nogensinde har redet. De første føl i Danmark kommer i foråret 2017.

Konstateret fri for OCD

FAR:
LAUDANUM XX
BORAN XX MOURNE XX
BETHORA XX
MONTA BELLA MONTAVAL
CECROPIA
MOR:
HERBE D'AUZAY
INVINVIBLE L'ALCAZAR XX
QUIVA
MARILOU AA NITHARD X
HERDINE

Bedækningspris:
1. rate 3.000 kr. + moms
2. rate 4.500 kr. + moms
Euro: 1.000