Freestyle DVH 1179

DET SIKRE VALG FOR VELGÅENDE, FLOTTE OG MØRKE AFKOM!

FØDT I TYSKLAND 2011

KÅRET I OLDENBURG OG DANSK VARMBLOD 2014
ANERKENDT I SVERIGE 2015

172 CM

SORT

Freestyle er en topmoderne hingstemodel, som alle avlsforbund ønsker sig. Højtstillet, ædel og med rigtigt hingstelook. Hingsten er meget velstillet og korrekt. Freestyle er i besiddelse af tre særdeles smidige og rummelige gangarter med megen knæ- og haseaktion, og arbejder med god indundergriben i bag. Skridten er rummelig med passende overtrædning og taktfast i alle situationer. Temperamentet
er perfekt, roligt og afslappet, men med den rette gnist til at arbejde.

Freestyle aflagde i efteråret 2014 70-dages test i Schlieckau. Her afsluttede han som nr. 4 ud af 42 hingste med 134 point og en slutkarakter i dressur på 8,24. Han fik bl.a. et flot 10-tal for karakter og 9 for galop og skridt. Freestyle kvalificerede sig som nr. 2 ved DRF’s championatskvalifikation, men pådrog sig desværre en skade under opvarmningen i mellemrunden. Freestyle var allerede som føl en
vinder, idet han vandt sit følskue med en score på 9,2. Helbroderen var ligeledes vinderføl. Freestyle har endvidere en helsøster som er højt præmieret i Oldenburg. En halvsøster e. Florencio blev under Emilie Nyreröd placeret som nr. 8 i det 4-årige dressurchampionat i Sverige 2013.

Faderen Fürstenball var også fløjføl og var i 2008 og 2010 fløjhingst i Vechta. Fürstenball vandt i 2011 Bundeschampion for 5-årige og er nu uddannet til Grand Prix. Fürstenball er allerede i sin unge alder far til flere kårede sønner og har karakter af stempelhingst.

Moderen Delilah er mørkebrun, 172 cm og storrammet med en fantastisk gang med et særdeles godt afsæt. Hun er meget frugtbar, og hele hoppestammen er anerkendt med statspræmier i adskillige led. Ud af hoppestammen er 11 kårede sønner bl.a. Rollingstone e. Rubinstein, King e. Kompass, Dinero e. Duntroon og Donari e. Donatelli samt flere S-dressurheste fx Parco e. Pablo og Rubins Figaro e. Rubinstein.

Freestyle havde i 2015 og 2016 fantastiske følårgange med mange præmieføl. Særdeles udtryksfulde, passende store føl med stor gangformåen i skridt, trav og galop. Hingsten har til dato udelukkende avlet sorte og mørkebrune føl.

Konstateret fri for OCD.

FAR:
FÜRSTENBALL
FÜRST HEINRICH FLORESTAN I
DAWINA
MARADONNA DONNERHALL
MARELLA
MOR:
DELILAH
BH DON ROMANTIC BH DON SCHUFRO
ROSITA
WALDBLUME SANDRO HIT
FERINJA

Bedækningspris:
1. rate 3.000 kr. + moms
2. rate 4.000 kr. + moms
Euro: 900