Floss Dance DVH 1369

SPÆNDENDE UDTRYKSFULD GANGARTSHINGST MED POPULÆR AFSTAMNING

DVH 1369 Floss Dance
DVH 1369 Floss Dance

Født i Tyskland 2017

Kåret i Oldenburg i 2019

Kåret i Dansk Varmblod 2020.

168 cm

Mørkebrun

Floss Dance er efter kåring i Herning kommet til vores hingstestald fra Helgstrand.
Floss Dance er en super moderne hingst fra Oldenburg, avlet af Volker Steenken, Garderkesee.
Han viste sig allerede flot i Oldenburg ved kåring i Vechta, hvor han især brillierede i longe, samt ved sit moderne eksteriør.
Han har fået en meget flot beskrivelse af den danske kåringskommision: Højstillet, passende ædel, harmonisk hingst af særdeles god type.Middel rammer. Udtryksfuld hoved.Middel lang velansat hals. Middel lang skulder. Middel lang velmarkeret manke. God overlinje. Middel langt, velformet kryds. God lårmuskulatur. Forlemmerne passende føre og tørre. God ledmarkering. Velformede hove.Baglemmerne passende føre og tørre. God ledmarkering.Velformede hove. Bevægelsen god i skridt. Rummelig i trav med god aktion.Velafbalanceret i galop.
Floss Dance er meget let at håndtere og flink på alle måder, han er endnu ikke redet så meget, men aflagde en super fin 14 dages test i Tørring.
faderen For Dance blev i 2017 ” Hauptprämiensieger ” og var i finalen i Bundeschampionatet og er nu i sport på M-niveau under Reike Schnieder.
Morstammen har avlet flere statspræmierede hopper og adskillege kårede sønner bla. Ronan,Rubioso, Maffay,Lex Lagar og Classikels.
Hingsten henvender sig til et bredt udsnit af hopper og er afstamningsmæssig passende for mange danske hopper idet for For Dance er relativ ung og Quaterback ikke er brugt meget i Danmark .
Fri for OCD,WFFS negativ.

Floss Dance
Floss Dance
FAR:
FOR DANCE
FOR ROMANCE I FÜRST ROMANCIER
GESINA
REVERIE RUBILOH
ELOISE
MOR:
FENJA
QUATERBACK QUATERMAN
PASSIONATA
FEINE DEERN LORDANOS
FORTANE

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 4.500 kr. + moms
Euro: 1.000 + moms