Complete DVH 1171

KLAR TIL INTERNATIONAL SPORT

Født i Tyskland 2011

Kåret i Hannover, Dansk Varmblod og Svensk Varmblod

Materialprøvevinder 2014

170 cm

Skimmel

Complete blev i efteråret 2013 kåret i Hannover og i foråret 2014 fremstillet og kåret i Dansk Varmblod. Allerede ved 10-dages testen i Danmark udmærkede han sig under rytter, og blev betegnet som en særdeles ridelig og samarbejdsvillig hingst med god bæring og balance. I bedækningssæsonen uddannede vi ham grundlæggende og fremstillede ham til 70-dages test i Schlieckau. Her viste han sig straks at være en tophest, som var på alles læber. Han viste mod, ridelighed, kapacitet samtidig med en fantastisk forsigtighed for så ung en hest. Under hele forløbet lå han helt i top og viste under afslutningen så meget karakter og overlegenhed, at alle så ham som vinder. Ikke overraskende vandt han stort prøven med en samlet score på 9,3 i springning og et 10-tal både for løsspringning og springning i terræn. I bedækningssæson 2015 var han udstationeret på Flyinge, og blev redet af Helene Torstensson. Complete blev flot placeret i finalen i det svenske championat og blev helt fantastisk placeret som nr. 2 i det danske 4-års championat. Igen som 5-års viste han kvalitet og var i finalen i både det norske og danske 5-års championat. Complete er en supermoderne unghest.

Hans afstamning er interessant med Coupe de Coeur som far. Coupe de Coeur har haft en stjernekarriere på de internationale springbaner, og blev i 2006 og 2007 tysk mester med René Tebbel. Også med Ludger Beerbaum har han vundet World Cup i Oslo og gået med dobbelt nul i Grand Prix i Barcelona. Morfaderen Raphael og dennes far Ramiro er nogle af grundstenene i tysk springhesteavl og tysk springsport. Ramiro selv havde over 70 kårede sønner og producerede et stort antal internationale
sportsheste. I tredje led i Completes afstamning finder man fuldblod på en særdeles stærk hoppestamme. Allerede i foråret 2015 fik Complete international bevågenhed og blev tildelt den eftertragtede ”Stakkato-pris” i Verden, som den mest bemærkelsesværdige unge springhest, hvilket er en stor hæder for både hingst, avler og ejer.

Vi glæder os til at følge Complete videre i avl og sport.

Konstateret fri for OCD.

FAR:
COUPE DE COUR
CALIDO I CANTUS
BARONESS VII
ADELE LINCOLN
KOLIN
MOR:
RAMINA
RAPHAEL RAMIRO Z
ANNEKATRIN
BELLAGHINA BORMIO XX
GHINA

Bedækningspris:
1. rate 3.000 kr. + moms
2. rate 3.000 kr. + moms
Euro: 800

Frostsæd