Casall SEM

EN DANSKFØDT HINGST MED EN FANTASTISK INTERNATIONAL BAGGRUND!

Født i Danmark 2013

Nr. 2 i DV's følfinale 2013

170 cm

Fuks

Casall Sem er en topmoderne danskfødt hingst, som vi fremstiller i Herning 2017. Casall Sem var allerede som føl noget helt særligt og blev ved DV’s eliteskue i 2013 nr. 2 i finalen med bl.a. 9 for type. Casall Sem er helt komplet bygget, som en moderne springhest – stor, ædel og elegant. Han er meget velstillet med korrekt fundament og gode hove. Hingsten er desuden særdeles ridbar med et super sind, samt smidig og forsigtig.

Casall Sems far, Cabachon, var under Stein Endresen allerede som 8-års kendt af alle i springverdenen. Cabachon gik som 8-års World Cup med stort overskud og blev efterfølgende solgt til Ukraine og måtte derfor forlade hingstestalden på Katrinelund. Casall Sems farfar, Casall, er en af verdens mest vindende springhingste, og skal pensioneres i 2017 efter en fantastisk karriere under Rolf-Göran Bengtsson.

Morstammen på Casall Sem er ud af den kendte holstenske hoppestamme 5064, hvorfra også Calido I stammer. Udover dette er mormoderen ligeledes efter Calido I, så der er direkte linjeavl. Coronado I, som er morfar, har et springindeks på 153 og er naturligvis elitehingst. Casall Sems mor, Corona, er RDH-kåret i Danmark og er præmieret og afprøvet i Tyskland med bl.a. 9 for kapacitet i springning. Hun var endvidere udtaget til eliteskuet som 2-års i Danmark. Corona er mor til fem føl på seks
sæsoner.

Oldemoderen e. Calvados/Roman har lavet fem afkom, som alle har gået S-springning. I hoppestammen findes flere kårede hingste som har gået svær springning, bl.a. Little Rock.

Konstateret fri for OCD.

FAR:
CABACHON
CASALL CARETINO
KIRA XVII
LADY MOBILCOM CONCERTO II
EICHE I
MOR:
CORONA
CORONADO CORRADO I
ZAALA
MISS SAIGON CALIDO I
E-CISKA

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 2.000 kr. + moms
Euro: 650