Katrinelunds Følchampionat 2019

Så har Katrinelund endelig kataloget klar til årets følchampionat d. 20. juli - download den nedenfor.Katrinelund har i flere år haft stor succes med afholdelse af Katrinelunds Følchampionat. Derfor vil vi gerne opfordre vore kunder/avlere til at komme til vores Følchampionat 2019 med føl efter de hingste vi udbød i 2018 – uden jer ingen følchampionat!

Der vil være et udvalg af lækre præmier til de bedste føl på dagen – så kom frisk .

Følchampionatet finder sted lørdag d. 20. juli 2019 på Katrinelund

Føllene vil blive opdelt i hold af ca. 5-6 føl. De opdeles efter køn og faderhingst, hvis antallet tillader dette. Ponyer vil blive vist i hold for sig selv.

Føllene vil enkeltvis blive mønstret enkeltvis 2 omgange på banen, hvor de vises i både trav og galop og derefter vises de i skridt på ring og får en kort karakteristik. Dommerne vil i løbet af dagen udtage de bedste føl til ærespræmieringen, hvor dagens bedste hoppe- og hingsteføl i henholdsvis dressur og spring vil blive fundet (er der ikke nok tilmeldinger i f.eks. spring vil der dog kun blive uddelt dagens bedste og ikke opdelt efter køn).

Der vil blive mulighed for at få chipmærket føllet – regningen vil blive tilsendt særskilt fra Seges. Prisen efter seges's takster.


Anmeldelsesfristen: Den 25. juni.

Kontakt/tilmelding kan foretages til:

E-mail:
OBS - det er vigtigt i år at få skrevet mailadresse på tilmeldingen, da katalogerne bliver udsendt på mail Det vil være muligt at hente et trykt katalog i sekretariatet på dagen.

Eller sendes pr. post til
Anette Toft
Sundbyvej 13
7752 Snedsted
Mærket ”Følchampionat”

Kontaktperson: Anette Toft, tlf: 51 33 97 15 bedst mellem 20.00 – 21.00

Boksbestilling:

Opstaldning vil foregå i en teltstald/stævnestald og prisen vil være: 575,- kr. pr. boks.
Betaling kan ske til sekretariatet på dagen eller ved efterfølgende betaling af udsendt faktura.

For at rekvirere en boks - husk afkrydsning på tilmeldingsskema

Kontakt:
E-mail:
Kontaktperson:
Anette Toft: tlf. 51 33 97 15 bedst mellem kl. 20.00 – 21.00