< tilbage 30-12-2016 - 11:23

Ny berider til Katrinelund

Vi glæder os til at byde velkommen til Laila

Idet Mette Svare Ehlers stopper her i slutningen af januar har vi været ude og lede efter hendes afløser og det glæder os meget at kunne bekendtgøre, at det er lykkedes os at finde en særdeles kompetent afløser, som starter 1. januar.

 

Vi håber i alle vil byde et stort velkommen til Laila Pedersen, som har sendt en introduktion til alle vore avlere og kunder.

 

Mit navn er Laila Pedersen Jeg er 26 år, jeg er født og opvokset i Holstebro, og started med at ride da jeg var 5 år, jeg har haft en masse skønne både spring og dressur ponyer i min tid som pony rytter, og var fast besluttet meget tidligt på, at jeg ville være beridder. inden jeg gik i lære har jeg arbejdet i både dressur og spring stalde.

Jeg har i min tid som elev været hos David Amager, på Årslevgaarden, Signe Hansen på Vilhelmsborg, og de sidste to år af min læretid været hos Bjarne Mark jensen på Stald BM. jeg har redet flere heste op til MA springning og Intermediare dressur under min uddannelse

 

Jeg blev udlært i sommeren 2016 og Jeg glæder mig meget til at starte i det nye job og blive en del af teamet hos Katrinelund

<