< tilbage 06-11-2016 - 19:35

Katrinelund Ferrari viste store kvaliteter

Ferrari blev godt taget imod af avlerne

I dag havde Katrinelund åbnet for avlerne, som kunne komme og se den nyindkøbte unghingst fra Tyskland - Katrinelund Ferrari. Han er en flot type med særdeles gode gangarter og det sørgede han for at vise i dag for de godt 50 avlere, som var taget til Sydmors for at se den nye unge stjerne.

 

Katrinelund Ferrari e. Enzo Ferrari / Lord Loxley / Abanos repræsentere nyt og spændende blod til Danmark og Ib var særdeles glad for at kunne fremvise ham. Ligesom før i tiden startede det med mønstring i gården, hvor den flotte mørkebrun hingste travede flot forbi stuehuset. Han viste godt temperament i gården, hvor han trods kraftig blæst var cool. Dernæst blev der fremvist en spændende springhingst til fremtiden nemlig Casall SEM e. Cabachon / Coronado / Calido I og lavet på den stærke hoppestamme fra Stutteri SEM. En hingst som Ib og Esben glæder sig til at fremstille i Herning til marts.

 

Dernæst var det tid til at gå i læ i ridehallen. Hvor der blev serveret en omgang champagne for at fejre hjemkomsten af den nye unge stjerne - Katrinelund Ferrari. Han blev først fremvist i longe mens Ib forklarede hvad han så efter når han valgte unghingste til at indgå på hingstestation samt hvorfor han netop havde udset sig Ferrari til hingstekåringen i Hannover. En dejlig velfungerende unghingst, som arbejder godt over ryggen og med god knæ- og hase aktion samtidig med at han besidder et fornuftigt hoved (temperament) - En hingst som har det hele. Efter at han viste sig flot i longe blev han sluppet løs i hallen og det var absolut noget han nød - og vist publikum god bæring og balance samt hans særdeles gode gangarter.

 

Casall SEM blev fremvist løs i hallen og her fortalte Esben lidt om den mageløse hoppestamme bag ham. Ib og Esben ser frem til at fremvise ham i Herning og ligesådan at indsætte ham i avlen, hvor han bliver første søn efter Cabachon (som viser særdeles gode internationale takter) i den danske avl.

 

Afslutningsvis var der rideopvisning af de to yngste beboere på Katrinelund. Hvor Martin leverede flot mønstring mens Ea Marie allerede viser flotte takter i dressurens verden.

 

Derefter var det tid til kaffe, kage og hyggelig samvær i mødelokalerne. Her hørte man en lystig snakken og der var ingen tvivl om at folk hyggede sig.

 

Katrinelund vil gerne sige et stort tak til de fremmødte for en hyggelig eftermiddag og for at tage turen til Mors og se den nye unge Stjerne.

 

 

<