< tilbage 26-04-2015 - 18:21

Fantastisk Hingstehow og Åbent Hus

Katrinelund afholdt traditionen tro Åbent Hus den sidste lørdag i april og det var med stor succes. 

Forrygende Åbent Hus med godt 1.200 publikummer. Det hele klappede på dagen og hingstene viste store kvaliteter i såvel spring som dressur. Det var også fantastisk at se de mange skønne afkom både dem som blev fremvist under rytter og de helt unge spir, som er født i år. Det var en særdeles oplagt Jens Kronborg, som førte publikum igennem det to timers show på ridebanen dog med undtagelse en clinic med Jesper Holst, hvor han fortalte om hvad man ønsker sig af de 4 - 6 års heste imens der var en fra hver årgang på banen. Springhestene blev flot fremvist af Bjarne Mark og Søren Stæhr ligesom dressurhingstene viste sig godt under Martin Korsbæk, Frederikke Bjørksholmen, Jesper B. Nielsen og ikke mindste Mette Svare Ehlers - nå ja og selvfølgelig Ib Kirk, som havde fornøjelsen af at åbne med ballet med selveste Crelido. 

 

Efter hingsteshowet var der mulighed for at se sig om i staldene og ikke mindst at se ind til hingstene. Mange benyttede sig også af at komme over og få en pølse med brød samt lidt vådt til ganen imens man kunne tralle med til Lasse og Mathilde med Peter Vester, som var kommet for at synge lidt sange fra deres nye CD "sange til Heste". 

 

Det var skønt at se så mange mennesker havde taget tur til det sydlige Mors for at besigtige hingestene og få en god hestesnak efterfølgende. 

 

Vi takker mange gange for fremmødte og ikke mindste de fantastiske hjælpere og avlere som stiller sig til rådighed for os år efter år. Og vi glæder os allerede til næste års hingstshow. 

<