< tilbage 29-03-2015 - 12:25

Katrinelund heste viser topform All over the World!

Heste og afkom fra Katrinelund leverede flotte resultater i såvel Europa som USA

I de seneste uger har der været flere særdeles flotte resultater i både Europa som USA fra Katrinelund heste og afkom. 

Charmeur e. Crelido (opdr. Stutteri Hove v/Gitte Søgaard og Povl Hove) har med Sune Hansen vist topform i Grand Prix klassen i Aggington, England. Hvor parret red sig til en flot 3. plads med 68,44 %. 

 

I Sverige var det Helen Johansson og Katrinelunds De Chin e. De Noir (opdr. af Katrinelund og halvsøster til Katrinelund Tin Tin), som i denne weekend har vundet LA3 med 69,571 % i Lunds Civila Rytterförening. Tidligere i marts var Helen Johansson også til start på Hejbøls De Strano e. De Noir (opd. Stald Hejbøl v/Per Torp). På Trolleholms Rytterförening startede de ;B4 og opnåede en flot 1. plads med 64,565 %. Mens de i Skabersjöortens Ryttarförening var til start i MB 2 og opnåede en 2. plads med 68,721 %. 

 

Ved det 3* CDI i San Juan Capistrano opnåede Gedevasegaard's Diesel e. Temptation (opd. Gedevasegaard v/Lise Steffensen) en super flot 1. plads i Talenst Search for 4 års heste med 69,565 %. Han blev fremvist af Dantia Benson. 

Ved det samme stævne kunne man også gense den natsorte skønhed De Noir med Mette Rosencrantz i sadlen. Parret var til start i Prix St. George, hvor de opnåde 68,421 % og en flot 4. plads. I Intermediare I indtog de en flot 3. plads med 69,395 %. I en anden Intermediare I opnåede de 67,947 % og en 5. plads. Prikken over i'et blev sat da parret vandt Prix St. George med 71,9 %. 

 

I Danmark har der også været flotte resultater i denne weekend. Ved landsstævnet i Hedensted. I fredagens MB1 opnåede Atnon e. De Noir og Frederikke Holm Toft en flot 5. plads med 67,635 %. MA1 blev vundet af endnu en De Noir søn iform af Harrymindes De Matcho (opd. Stutteri Harrysminde). Han blev fremvist af Anne-Mette Standby Hansen og parret opnåede 69,167 %. 

I lørdagens Prix St. George var der gensyn med et par gamle kendinge på dressurbanerne, nemlig Guldmedaljehoppen Holballes Deeba e. De Noir (opd. Bianca Jefsen) og Michael Grønne Christensen. Parret red sig tl en score på 69,737 % og kunne dermed indtage en flot 3. plads. 

I søndagens Prix St. George tog parret (Deeba og Michael) revance og vandt klassen med 69,781 %.

 

Vi ønsker stort tillykke med de mange flotte resultater og glæder os til at høre mere til alle parrene. 

 

Har din hest eller afkom efter Katrinelunds hingste opnåede flotte resulater så send os gerne en mail på kirk@katrinelund.dk

<