< tilbage 13-10-2014 - 19:36

25 år er gået

Jørgen Pedersen har netop afholdt 25 års jubilæum

Jørgen Pedersen er født og opvokset på Mors sammen med sin søsendefolk. Allerede som 16- årig startede Jørgen sin karriere på Katrinelund og har siden været en god og stabil medarbejder.

 

Jørgen har igennem årene haft mange forskellige arbejdsopgaver på Katrinelund. Da Jørgen startede var Katrinelund ikke den hingstestation og salgsstald, som man ser i dag. Han har været med igennem opstart samt de mange nye tiltag som der er kommet til igennem tiden. Han har før i tiden været chauffør når der skulle hentes hopper hos avlerne. Været med til at bedække hopperne - den gang det også foregik naturligt. Da spiltovene var en del af laden har han kørt mange læs møg ud bag hopperne - ja den dag i dag er han stadigvæk en af morgenens staldarbejde. Ja før i tiden var han også en af de få personer, som var tiltroet at passe grisene, da de var en del af besætningen.

Katrinelund har vokset med årene og dermed har arbejdsopgaverne også ændret sig.  I dag har Jørgen et stort stykke arbejde i marken - men en ting er sikkert når Jørgen har været der så ved man at der er styr på tingene! Han har også i år lagt et stort stykke arbejde i at få hente noget godt wrap hjem til staldens besætning. Jørgen er en stor del af teamet og har mange all-round opgaver såvel ude som inde. Vi er meget glade og stolte over at have så kompetent og stabil medarbejder. Som har lagt mange timer og kræfter i at være med til at gøre stedet til det som det er i dag.

 

Vi vil gerne sige en kæmpe tak for 25 gode, fantastiske og sjove år - og vi glæder os til endnu 25 år sammen med Jørgen

<