Succesfyldt stævneweekend

D. 29. januar 2012

<b>Treldegårds Silje og Martin Klavsen (arkivfoto)</b>
Treldegårds Silje og Martin Klavsen (arkivfoto)

Sydthy rideklub afholdt denne weekend C-stævne i dressur og det med stor succes for Katrinelund.
Fredag lagde man ud med LA1 og her opnåede Martin Klavsen med salgshesten Treldegårds Silje en flot 3. plads med 71,54 % efterfulgt af Charlotte Kragh Thusen med Vestervangs Delight (også salgshest) som opnåede 70 %.

Lørdag startede med endnu en La1 og her var det Jesper Bisgaard Nielsen med salgshesten Jacquet Don Bell som red sig til en placering som nr. 5 med 67,69 %. I La5 var De Noir sønnen Søensmindes Diablo til start med sin rytter Mia Frost. Ekvipagen opnåede en flot 2. plads med 68,33 %.

Søndag var det La2 og her lagde Martin Klavsen og Redondo flot ud med at ride sig til en sikker 3. plads med 65,82 %. I La4 var Atnon e. De Noir og hans faste partner Line Sørensen til start. De opnåede endnu engang at vinde klassen med 73,52 %. De fortsatte succesen i La6, hvor de igen vandt med 70,52 %.

Christine Santanen som er Katrinelunds springrytter valgte at tage til Silkeborg Rideklub, som afholdt C-stævne i spring. Her havde hun Campbell datteren Cameroun Ø med til start i både LB1 og LB2. Den flotte ekvipagen red en suveræn runde i begge klasser og kunne dermed kalde sig vinder af både LB1 og LB2.

Katrinelund er meget stolte af de dygtige rytter og heste – vi ønsker stort tillykke med de flotte resultater.