Succesfyldt Lummen igen

D. 28. april 2012

Cabachon og Stein (arkiv)
Cabachon og Stein (arkiv)

I weekenden d. 18 -22. april blev der afholdt CSI3* i Lummen. Hvor Stein Endresen var til start med hingstene Acolino, Crelido og Cabachon.

Torsdag lagde Acolino sig ud med at blive placeret som nr. 16 med to flotte nulrunder.

Fredag var det Cabachon som tog sig af placeringerne efter en flot nulrunde i hovedspringningen tog parret desværre en bom under omspringningen, hvilket sendte parret fra en 3. plads ned på en 10. men alligevel en flot placering til parret.

Lørdag var det Crelidos tur til at tage et par runder i en 1.40 cm klasse og det gjorde de i flot stil. Med to flotte nulrunder og en hurtig omspringning blev det til en flot 4. plads til parret.

Søndag var Crelido igen ude og brilliere med sit store talent i endnu en 1.40 cm klasse. Igen leverede han en flot nulrunde og kunne dermed indtage en flot 8. plads i det store felt.
Søndag var Cabachon ligeledes til starte i en 1.50 cm. klasse med stor sværhedsgrad. Cabachon var særdeles godt springende med rørte desværre ved en enkelt bom der faldt til jorden. Alligevel opnåede han en flot placering som nr. 16 og er dermed kvalificeret til EM i 2013.