Succesfyldt AEG

D. 22. februar 2012

Alexandra Andresen og Belamour har i de seneste tre dage givet alle konkurrenterne baghjul ved Artic Equistian Games. Mandag red parret en FEI's Lagprogram for Junior og kunne indtage en overlegen sejr med 69,62 %. Tirsdag var ekvipagen til start i FEI`s individuelle program for JR, hvor de red sig til en sejr med 68,08 %. Onsdag afsluttede de med at ride Walber equestrian Rosa Sløyfe Trophy Junior Freestyle og det må siges at være en særdeles flot og enestående Freestyle idet ekvipagen som den eneste opnåede over 70 % i både Teknik, Art og total. De blev for det flotte ride honoreret med 70 % i teknik, 73 % i Art og en total på 71,50 %.

Det må siges at være en super flot præstation af den nyetablerede ekvipagen og vi kan kun sige at vi glæder os til at høre mere fra dem fremover.

<b>Belamour og Alexandra Andresen</b>
Belamour og Alexandra Andresen
<b>Belamour og Alexandra Andresen</b>
Belamour og Alexandra Andresen

På springsiden er Stein Endresen stadigvæk i fuld firespring. I 5 års championatet har han startet Nimble e. Krake Ask / Crelido (opd. Richard Nielsen, Spjald) og det må siges at være succesfyldt. Mandag vandt parret 1. kvalifikation (1.10 cm) med 8 i kapacitet, 7,5 i ridelighed og 7 i teknik. Tirsdag var 2. kvalifikation som parret også klarede med bravour også var de klar til onsdagens finale..... Her leverede ekvipagen to særdeles flotte nulrunder og kunne dermed kalde sig vindere af 5 års championatet.

I 6 års championatet havde Stein den særdeles velspringende Blue Moon med. I 1. kvalifikation måtte de indtage en flot 2. plads foran danske Simon Yde. Tirsdagens 2. kvalifikation klarede de også med placering. Onsdagens finale blev startet med en vis spænding men med to flotte nulrunder og den hurtigste tid i omspringning kunne ekvipagen indtage den fornemme førsteplads og vinder af 6. års championatet.

<b>Nimble og Stein Endresen</b>
Nimble og Stein Endresen
<b>Cabachon og Stein Endresen</b>
Cabachon og Stein Endresen