Succesfuld hingstefremvisninger

D. 19. marts 2012

Allerede fredag kørte ” Katrinelund karavanen ” til Flyinge i Sverige med hingstene Cacachon , Crelido , Belamour , De Noir , Skovens Rafael , Tailormade Attention og Cross My Heart . Formålet med at køre allerede fredag var at træne og koordinere lørdagens show . Alt blev planlagt selv i mindste detalje, musik og lys der passede til hingstene samt sampasning af speakere .

Lørdag var der hingste show for fulde huse , 2500 engagerede mennesker var mødt op til at hæve stemningen til bristepunktet under fremvisningen – en fornøjelse at lave show for et sådant publikum . Hovedspeaker var Karl Henrik Heimdal støttet af Poul Schockemuhle , TinneWilhelmson og Ib Kirk. 20 hingste blev fremvist ( se nyhed Ridehesten 19/3 ) Hingstene viste sig fra deres allerbedste side med musik arrangeret af HSR performance. Hestene var delt op i grupper alt efter deres uddannelsesgrad . Cabachon under Stein Endresen afsluttede fornemt springningen ved at forcere en stor oxer med stor overlegenhed. De Noir under Anna Blomgren havde æren af at afslutte dressuren idet han i spot lavede en opvisning på Grandprix niveau . Alle hingstene kan ses på You Tube ( SE link nederst på siden). Der skal lyde en stor tak til vore samarbejdspartnere Løvsta Stutteri og Team Schockemuhle for et perfekt samarbejde før og under showet !

Søndag rejste ” Katrinelund karavanen ” videre til Team Cape i Ringsted , som med stor gæstfrihed stillede faciliteter til rådighed for vores første selvstændige hingsteshow på Sjælland. Hingste kollektionen blev suppleret af Acolino , Hot Shot , Tailormade Lancelot , Garmin , Le Mans og Frezzbee Pari . Lokale kræfter med Lotte Fønskov og Lars Meldgård i spidsen havde sørget for at alt var klart til en fremvisning på 1½ time. Trods det var lidt koldt på tilskuerpladserne var publikum særdeles arrangerede - stor tak til de mange fremmødte avlere. Fremvisningen blev speaket af Ib Kirk med Per Skærbæk som kommentator på den ridemæssige del af fremvisningen. Alle hingste præsenterede sig på allerbedste måde godt hjulpet af de dygtige ryttere Stein Endresen , Lotte Skærbæk , Anna Blomgren , Per Skærbæk , Marie Østergård , Martin Klavsen og Silje Bakken .


Fra Katrinelund er vi taknemlige for de mange mennesker som har stået bag arrangementerne – i rampelyset men i særdeleshed også bag kulisserne hvor en stor del af arbejdet finder sted !!


En weekend med store oplevelser med positive mennesker og fantastiske hingste !

Videoer fra Youtube

De Noir

Crelido

Cabachon

Skovens Rafael

Belamour

Cross My Heart

Attention