Stævne succes i Thisted

D. 4. marts 2012

Christine Santanen og Cameroun Ø i daglig træning
Christine Santanen og Cameroun Ø i daglig træning

Thisted sportsrideklub har indenfor de sidste par weekender afholdt C-stævne i henholdsvis dressur og spring.
I weekenden d. 25. - 26. februar var det i dressurens tegn. Her var det såvel De Noir afkom som Crelido der stod i toppen. I lørdagens La5 var det Søensmindes Diablo e. De Noir (opd. af Hanne og Ulrik Frost) med Mia Frost som opnåede en flot 3. plads med 65,33 %.
I MB1 var Crelido's datter Ametyst Gammelgård (Opd. af gammelgård v/Carina Jørgensen) og Bjarne Mark som indtog førstepladsen med 66,22 % - Ametyst kan jo erhverves til Dansk Varmblods hingstekåring idet hun er tilmeldt lørdagens forårsauktion. Derudover indtog Søensmindes Diablo denne gang 4. pladsen med 64,87 %.
I søndagens MB3 indtog Ametyst Gammelgård e. Crelido og Bjarne Mark en flot en flot 3. plads med 65,75 % og kunne dermed afslutte et flot stævne.

I weekendens d. 3. - 4. marts var det så springning det gjaldt og her var Katrinelunds egen springrytter - Christine Santanen søndag afsted med Cameroun Ø e. Campbell, hvor parret red LB2 med nul fejl og opnåede en flot 4. plads. De var ligeledes til start i U-lb2 hvor de også red en flot nul runde. Christine havde desuden Zagal e. Crelido med og her blev det til til to flotte nulrunder i La1 og de kunne dermed indtage førstepladsen. De var desuden også til start i U-la2 hvor det ligeledes blev til en flot nulrunde.

vi ønsker tillykke med de flotte resultater.