Springhingstene viser igen stor kvaliteter

Springhingstene og Stein Endresen har torsdag - søndag været i ilden ved det 3*CSI i Drammen, hvor de har indhentet flere flotte resultater.

Torsdag lagde Cabachon ud med to flotte nulrunder i 1.40 cm klassen. Ligeledes var både Crelido og Acolino til start i 1.45 (Grand Prix kvalifikationen). Crelido red en flot nulrunde mens Acolino desværre fik en enkelt tidsfejl. I samme klasse var Linnea Ericsson og Damgaardens Extens e. Crelido til start. Parret red to flotte nulrunder og kunne indtage en flot placering som nr. 11 og indkassere 1250 nok.

I fredagens 1.50 cm klasse (Grand Prix Kvalifikation) var Linnea Ericsson og Damgaardens Extens igen med i front, da de leverede en særdeles flot nulrunde og i en super go tid. Dermed kunne de placere sig som nr. 4 og indkassere 20.000 nok. Acolino var særdeles velspringende i klassen, men rørte desværre en enkelt bom, som kostede fire fejl. Parret opnåede dog alligevel at gå videre til finalen.
I fredagens 1.4o cm klasse (Grand Prix kvalifikation) red Crelido og Stein en flot nulrunde.

Lørdag var Cabachon til start i Gold Small Tour finale - 1. 45 cm. Her red den flotte ekvipage en fantastisk hovedrunde med nul fejl men måtte desværre indkassere en enkelt bom i omspringningen. Parret kunne dog alligevel ride sig på en 5. plads med 14.000 nok i præmiesum.
Crelido og Stein red Gold Big Tour B-Final 1,45 cm med en super flot hovedrunde men måtte desværre også indkassere en bom i omspringningen - alligevel blev de placeret som nr. 3 med 7.500 nok.

Søndag var Acolino som den eneste til start. Stein og Acolino var til start i Grand Prix finalen - 1.60 cm, hvor parret leverede en flot og fejlfri hovedrunde men desværre måtte de indkassere to bomme i omspringningen. Alligevel kunne de ride sig ind på en flot 8. plads med 10.250 nok. Linnea Ericsson og Damgaardens Extens måtte indkassere en enkelt bom i hovedrunden hvilket desværre sendte dem lige uden for placeringerne, som nr. 13.

Så alt i alt et særdeles flot stævne med mange placeringer. Stort tillykke til både Linnea og Stein med de flotte resultater.