Succesfyldt stævneuge for Katrinelund

D. 27. november 2011

<b>Christine Santanen og Cameroun Ø</b>
Christine Santanen og Cameroun Ø

Sportsrideklubben Thisted

I den foregående weekend (18. – 20. november) afholdt sportsrideklubben Thisted C-stævne i dressur, som allerede fredag startede godt for Katrinelund idet Martin Klavsen og Drisdal’s Leroy Twister opnåede en 7.plads i LA2 med 63,10 %. Lørdag var det afkom efter Katrinelund’s helt egen De Noir der brillierede idet Søensmindes Diablo med Mia Frost sikrede sig en sejr i LA1 med 71,15 %. Parret var ligeledes til start i LA5, hvor de opnåede en flot 3. plads med 66 %. Søndag var det endnu en af Katrinelunds dressurryttere der var med i front. Jesper Bisgaard Nielsen og Jacqüet Don Bell opnåede en flot 3. plads med 67,24 % i LA2.

Christmas Show Warm Up
Onsdag d. 23. December indtog Christine Santanen Vilhelmsborg med hestene Zagal e. Crelido og Cameroun Ø e. Campbell for at vise deres store kvaliteter i springning. I LB1 lagde Cameroun Ø ud med at placere sig som nr. 3 med to flotte runder. Zagal indtog LA2 og kunne placere sig som nr. 9 også med et par flotte nul runder.
Torsdag avancerede Cameroun Ø til LB2, hvor de også placerede sig. Denne gang som nr. 4. LA1 placerede ekvipagen sig som nr. 9. Zagal sørgede for en flot afslutning på stævnet med en placering i LA2 med en flot 6. plads. Et super flot og succesfyldt stævne må det siges.

Katrinelund ønsker tillykke til opdrætter, ejere og ryttere med de flotte placeringer.