Succes for Crelido og datter

D. 7. maj 2011

Den foregående weekend (28. april – 1. maj) var der et stort internationalt CSIO** i Lummen og her oplevede Danskerne stor succes. En del af succes kan man takke Linnea Ericsson og hesten Damgaardens Extens e. Crelido for. Parret var torsdag til start i 1.40c m klasse og parret red en flot runde og kunne placere sig som nr. 4. Samme dag i endnu en 1.40 cm var Linnea endnu engang til start – denne gang på Qruella M e. Quidam de Revel og kunne endnu engang ride sig ind på en flot 4. plads.
Igen fredag var Damgaardens Extens og Linnea Ericsson til start i 1.40 cm klasse og parret gentog succes fra tidligere ved endnu engang at placere sig som nr. 4. Lidt mere dansk indslag kunne norske Stein Endresen sørge for idet han med danskkårede og bosiddende Crelido var til start i 1.50 cm klassen i fredagens springning. Parret red en flot hovedrunde og sluttede med nul fejl. I omspringning sprang hingsten med stor kapacitet og det resulterede desværre i at Stein på andet sidste spring mistede begge bøjler og måtte ride en volte inden sidste spring. Dette kostede parret 5 fejl i omspringningen men alligevel nok til at parret blev placeret på en flot 11. plads.
I lørdagens udgave af 1.40 cm kunne Linnea endnu engang ride sig ind på en flot 4. plads – denne gang med Qruella M e. Quidam de Revel. I søndagens udgave dog 1.45 cm måtte parret dog se sig placeret som nr. 14 men kunne dog tage 233 euro med sig hjem fra dagens placering. Linnea vendte dog stærkt tilbage i den efterfølgende klasse hvor hun havde Crelido datteren Damgaardens Extens til start. Parret red en suveræn runde og kunne dermed indtage sejrsskamlen – en god afslutning for Linnea der må siges at have haft et suverænt stævne på de to heste.


Se resultater fra Lummen, Belgien HER