Stor dansk succes i Norge igen

D. 27. august 2011

Cabachon og Stein Endresen (arkivfoto)
Cabachon og Stein Endresen (arkivfoto)

Den danskkårede men norskopdrættede hingst Swix og Lars Rasmussen sikrede sig en overlegen sejr i 1. afdeling af finalen for det Norske Breeders Trophy. Ekvipagen leverede et særdeles flot ridt og blev honoreret med hele 87 % med godt 8 % ned til nærmeste konkurrent – så i den grad en suveræn sejr. Swix er opdrættet og ejet af Kristin Andresen. Swix er kåret i såvel Norsk – som Dansk Varmblod.

I Mb klassen som var 2. afdeling af kvalifikation til Finalen for 6 og 7 års heste. Her blev den norskfødte De Noir søn - De Noirs Rohviol – placeret som nr. 2 med 60,29 % og under en procent op til vinderen. De Noirs Rohviol blev fremvist af Hege Klem Jønni.
Cabachon og Stein Endresen viste endnu engang deres store kvaliteter og gode samarbejdsevner idet de vandt 2. kvalifikationen til Breeders Trophy for 7 års springheste i tiden 67,15 sek. og nr. 2 kom ind i tiden 71,61 sek.

Stein vandt endvidere finalen for 5 års springheste i Breeders Trophy med Blue Moon hvor kun to ekvipager leverede et fejlfrit ridt.

Et stort tillykke til ejere, rytter og opdrættere med de flotte resultater i Norge.

Link til Dressurresultater

Link til Springresultater