Succesfulde følskuer

D. 2. august 2010

I weekenden blev der afholdt følskue i Sdr. Hygum her kunne Katrinelund afkom indkassere to billetter til eliteskuet i september.

For dressurhoppernes vedkommende var det Aagaardens Lianne e. Krack C/ Cape Town S., fra Stutteri Aagaarden i Vejle. Der blev oprangeret som reservefløj og dermed tildelt en udtagelse til eliteskuet. I dressurhingstenes hold fulgte Lorenzo PE e. L`Espoir/Blue Hors Don Schufro, fra Peter Ebbesen i Skærbæk, trop med Aagaardens Lianne og indkassere 2. pladsen og en tur til eliteskuet.

Der blev ligeledes i weekende afholdt følskue på Vilhelmsborg. Her kunne endnu et afkom indkassere en billet til eliteskuet. Ved dressurhopperne var det Gucci (F: De Noir, MF: Abanos) fra Jens Kronborg i Mårslet. Der blev henvist til 2. pladsen. Hoppeføllet Cassis Sem (F: Tailormade Stardust, MF: Cajus) fra Esben Pedersen i Ålestrup blev i springafdelingen reserve til eliteskuet - ligeledes gik det for hingsteføllet Babooshka's Harry Potter (F: Tailormade Stardust, MF: A'Khan Z) fra Ravn, Hummelshøj og Højsleth i Løgstør. Der også måtte nøjes med en reserveplads - men vi håber selvfølgelig at få dem begge at se dernede.

Region 2 afholdt også følskue i weekeden og her kunne De Noir levere Dagens Bedste Dressurhingsteføl - Elverhøjs De Caprio e. De Noir ejet af Bjarne Østergård Rasmussen i Hårlev. Han er selvfølgelig udtaget til eliteskuet


Et stort tillykke til vore dygtige avlere med de flotte resultater

Gucci e. De Noir
Gucci e. De Noir
Elverhøjs De Caprio e. De Noir
Elverhøjs De Caprio e. De Noir