VM for Ungheste i springning

D. 27. september 2010

Cabachon og Stein Endresen leverede i de to kvalifikation et flot og flydende ridt der resulterede i tre nulrunder (to hovedrunder og en omspringning). Dermed sikrede parret sig en plads i finalen. Cabachon var igen særdeles velspringende i finalen, og Stein red ham med stor overblik på den svære bane (1.35 cm.). Men Cabachon tucherede let den miderste forhindring i tre kombinationen samt måtte indkassere endnu 4 fejl idet han rørte planken efter vandgraven, som han ellers sprang uden tøven. Cabachon viste stor kapacitet og ridbarhed på den svære bane men bar præg af manglende stævnerutine pga. sit job som beskeler på Flyinge, hvor han iøvrigt har bedækket 173 hopper. Han er hermed den mest benyttede hingst på Flyinge samt eftersigende den mest benyttede hingst i Sverige overhovedet.

Cabachon blev placeret som nr. 39 ud af 248 startende og bedste scandinaviske hingst.


D. 24. september 2010

Cabachon og Stein Endresen red i anden kvalifikationen endnu en flot nulrunde og dermed har sikret sig en plads i søndagens finale. Til at gøre dem selskab gør den danske ekvipage Harry K. Equest Carnute med sin opdrætter Søren Knudsen i sadlen. Det danske par har ligeledes redet to flot nulrunder og vi glæder os til at se dem i finalen.

D. 23. september 2010

Cabachon og Stein Endresen var i dag, torsdag, til start i den første kvalifikation for 6 års springheste ved VM for ungheste på Zangersheide. Parret leverede en flot nul runde og ligger dermed godt i svinget til morgen dagens anden kvalifikation.