Særdeles velbesøgt Åbent hus

D. 2. maj 2010

Katrinelund kan igen i år bryste sig af et særdeles velbesøgt åben hus. Godt 1.200 mennesker havde valgt at ligge vejen forbi Katrinelund i anledning af det årlige Åbent Hus arrangement. Solen skinnede og hingstene dansede sig igennem godt 1½ times fremvisning.

Katrinelund kunne igen i år fremvise hingste under de tyske ryttere Isabel Bache og Julia Watziv. Julia Watziv havde taget turen fra Poul Schockemöhles stald i Tyskland for at fremvise årets Dressurhingst og vinder af 35-dags testen L’Espoir for de danske avlere. Isabel Bache fremviste hendes sædvanlige partner – De Noir. Derudover kunne hun også fremvise hendes lidt nyere partner, nemlig Stevie Wonder.

Endnu en tysk rytter havde taget den lange tur fra Tyskland for at fremvise hingste, nemlig danskfødte Søren N. Pedersen, der havde taget hingstene Count on Me og Tailormade Lawitto med til fremvisning. Derforuden fremviste han også Stardust, der til daglig er bosiddende på Katrinelund i bedækningsæsonen. En flot fremvisning med fantastisk springning var der her mulighed for at se.

Foruden de tyske ryttere kunne både Priess Stutteri og Katrinelunds rytter ligeledes fremvise flere fantastiske hingste iform af de to ponyhingste Magic Dancer H og Prince Perfect samt de lidt større hingst, som Red Rebel, Lancelot, Skovens Rafael og ikke mindst Weltjunge. Temptation og Hot Shot blev flot mønstret af et par gæve Thyboer i dagens anledning.

Til ethvert åben hus skal der fremvises afkom. Katrinelunds tre elitehingste – De Noir, Weltjunge og Crelido – kunne fremvise deres afkom under rytter og den ene imponerende ridehest efter den anden kom på banen. De fleste af hingste kunne ligeledes fremvise en lidt yngre årgang idet en masse føl havde meldt deres ankomst til arrangementet. Især var føllene efter de yngre hingste – L’Espoir, Stevie Wonder, Temptation, Lancelot og Cabachon - ventet med spænding, da de endnu har knap så mange årgange på benene endnu.

Efter hingstefremvisningen benyttede mange sig af muligheden for at besøge hingstene i stalden og se de mange skønne rideheste for der efter at fortrække til den nærliggende hal, hvor bordene var dækket og grillen tændt i dagens anledning. Man kunne her høre en livlig snakken og mange nød den hyggelig stund til at hilse på gamle bekendte.


Katrinelund vil hermed gerne sige tak for det store fremmøde - vi er dybt beæret over at så mange har lyst til at ligge turen forbi og håber at vi ses igen til næste år.
Der skal også lyde en særdeles stor tak til den store skare af frivillige hjælpere både i dagene op til og på selve dagen. Uden de mange skønne mennesker ville en dag som denne ikke kunne lade sig gøre.

Tailormade Lancelot
Tailormade Lancelot
De Noir
De Noir
Skovens Rafael
Skovens Rafael
L'Espoir
L'Espoir
Tailormade Lawito
Tailormade Lawito
Stevie Wonder
Stevie Wonder
Tailormade Temptation
Tailormade Temptation
Tailormade Stardust
Tailormade Stardust
Ib og Per på jagt efter nye hingsteemner
Ib og Per på jagt efter nye hingsteemner
Stemning i Hallen
Stemning i Hallen