VM for ungheste på Zangersheide

D. 25. august 2009

Så nærmer tiden sig, hvor det er de unge springhestes tur til at vise deres værd ved VM for ungheste. Dansk Varmblod har netop udtaget holdet af 5, 6 og 7 års heste som de sender afsted.

I 5 års klassen er LANÉT e. Crelido/Lagano fra Aaga Have Jepsen,Mors udtaget til at deltage med Peter Mertz i sadlen og som reserver finder man 2 Equest Carnute afkom i form af HARRY-K e. Equest Carnute/Robin Z II fra Søren Knudsen, Gram. Det er selfølgelig også Søren Knudsen der har redet Harry K ved udtagelsen. Ligeledes er CADEAU e. Equest Carnute/Nimmerdor udtaget som reserve. Cadeau er født hos og ejet af Carsten Carstensen, Rødekro og rides af Jesper Meyenburg.

Derudover finder man også i 5 års klassen lidt ekstra dansk islæt idet Cabachon og Stein Endresen er udtaget fra Norge, hvor parret tidligere på året vandt 5 års championatet og dermed automatisk var udtaget til Zangersheide.

Crelido og Stein tager ligeledes til Zangersheide for at konkurrere i klassen "Sire of the World".

Vi ser frem til nogle spændende dage i Zangersheide d. 24. - 27. september og ønkser vore danske heste og rytter held og lykke dernede.