Thisted C-Stævne d. 27-29. marts

D. 29. marts 2009

Thisted Sportsrideklub arrangerede i weekeden d. 27.-29. marts C-stævne i dressur. Her var der flere ekvipager til start fra Katrinelund.

Fredag lagde Anna Carina Pedersen og Chatana ud i La1, hvor de opnåede en 4. plads med 69,2 %. I La4 var det Pia Kristensen og Nørby Almatino, som sikrede sig en flot 2. plads med 64,7%.

Lørdag startede med La2, hvor Anna Carina Pedersen og Chatana indtog 2. pladsen med 69%. På den efterfølgende 3. plads kom igen Anna Carina denne gang på Høgholms Fittipaldi som opnåede 67,6 %.

I anden afdeling af lørdagens La2 var De Noir afkommet Vestevangs Chiko til start med Martin Klavsen i sadlen. Parret kommer fra ROM rideklub. Vestervangs Chiko blev placeret som nr. 4 med 65,5 %.

Weltjunge og Michael Grønne Christensen afsluttede weekeden for Katrinelund ved at blive placeret som nr. 2 i Prix St. George. Parret opnåede 68,7 %. Det er et par som har fundet et fantastisk samarbejde og fungere rigtig godt sammen. Et flot ridt – som vi håber at se mange flere af. Weltjunge og Michael blev kun overgået af Akon Askelund (ejet af Tailormade Stallions) og Michael Grønne Christensen.

Katrinelund er meget stolte over de gode resultater fra denne weekend.