Stævereultater fra SYRK

D. 8. februar 2009

Dagens klasse stod på MB3 for Michael Grønne Christensen og Weltjunge. Konkurrenterne måtte se sig slået på målstregen, da parret som sidste startende kunne indtage 1. pladsen med 273 point svarende til 68,3 %. På 2. pladsen stod ligeledes Michael Grønne Christensen, denne gang med hesten Taros Lindholt, ejet af Pia og Jørgen Jensen, med 67,8 %.

I løbet af weekenden var der et af De Noirs afkom til start, nemlig Vestervangs Chiko med Martin Klavsen i sadlen. Parret blev i fredagens LA1 placeret som nr. 2 med 68,5%. I søndagens LA1 blev det til en 4. plads for parret med 66,2 %.

5. pladsen i søndagens LA1 blev indtaget af Ullerups Wilna e. Weltjunge med Hanne Ulvsbjerg Toft i sadlen. Parret opnåede 64,2 %

Stort tillykke til rytterne.

D. 7. februar 2009

Weltjunge og hans faste rytter, Michael Grønne Christensen, var i dag at finde på startlisten til MB1 hos Sydthy Rideklub, som i weekenden afholder C-stævne i dressur.
Parret udmærkede sig ved at ride ind på en solid 2. plads med 251 point svarende til 67,8 %. De lagde god afstand ned til klassen 3. plads som sluttede med 64,3 %.

Weltjunge og Michael er et godt partnerskab og vi glæder os til at se mere til dem i fremtiden.