Nyheder fra AEG

D. 1. februar 2009

De Noir og Crelido er nu også kåret i Norsk Varmblod. Begge hingste blev som de eneste kåret med 1. præmie. Derudover modtog De Noir en ekstra præmie fra Norsk Hestecenter - Det er den højeste anerkendelse indenfor Norsk Varmblod og gives kun i specielle anledninger og ikke hvert år den uddeles. Præmien var en meget flot håndskåret sort træhest, som vi var meget glade for at modtage.

Under fredagens auktion blev Møllegårdens Cheval e. Weltjunge, som Katrinelund fremstillede solgt.

D. 29. januar 2009

I dag blev finalen for 6 års springhestechampionatet afholdt og igen kunne Katrinelund være stolte af 1. pladsen, som blev indtaget af Crelido-afkommet Lady Clarinn, som blev redet af den norske rytter Jon Fagerås. Parret var næsten et sekund hurtigere end 2. pladsen. I samme klasse kunne man på 4. pladsen finde den tidligere Katrinelund hingst Cointreau, som blev solgt til Norge. Cointrea blev redet af Lise Wallentinsen.

Tillykke til begge par med de flotte resultater.

I aftes gik De Noir Clinic ved Kyra Kyrklund og den kendte rytterske var meget imponeret over hingsten, som viser fin form her knap 1½ måned inden Herning.

D. 26. januar 2009

Ved det årlige Årtic Equistrian Game som lige nu løber af stablen kan man på startlisterne finde Crelido med Stein Endresen i sadlen. De har allerede på nuværende tidspunkt opnået en 10. plads i Oxer Gruppen - Lille tur Senior (1.30 cm). Crelido viser storform tiltrods for at han de seneste år har gået som dressur hest.

Crelido vil bla. være at finde på startlisten ved de store internationale klasser ved AEG.

De Noir er velankommet til Norge, hvor man vil kunne opleve ham i Clinic med Kyra Kyrklund, hvor han vil blive redet af Isabel Bache.