Florist lagde sig i front ved Hannoveranerkåring i DK

D. 21. juni 2009

Florist gjorde rent bord ved de første danske kåringer og følskuer i Ringsted og Billund.

I Ringsted d. 19. juni blev Falstaff Lund e. Florist/ Mor: Lunds Princess Daisy RDH/Hauptstutbuch /Morfar: Hesselgårds Platin blev udnævnt til Dagens Bedste Hingsteføl. Senere på dagen var Falstaff med i kampen om Dagens Bedste Føl og også denne titel hev han i land. Dommerne kommenterede at han havde en super type og 3 særdeles gode gangarter. Falstaff Lund er opdrættet af Stutteri Lund v/ Charlotte og Søren Christiansen, Jyderup.


D. 20. juni var turen så kommet til kåringen/følskuet i Billund. Her var det kat. nr. 84. Hingsteføl e. Florist/Weltjunge fra Stutteri Enekær, Farsø der gjorde rent bord. Han blev udnævnt til Dagens Bedste Hingsteføl og ligeledes Dagens Bedste Føl samt fik en invitation fra dommerne om at møde til Eliteauktionen i Verden d. 31. 23. august.

Vi er utrolige stolte af den flotte præstation som Florist afkommene allerede nu har vist - ved den første fremvisning i år og vil gerne ønske opdrætterne tillykke med det flotte resultater de har leveret ved den første følskue i Hannoveranerregi i DK.