Florist er godt igang

Efter en velfortjent pause i efterår/vinterperioden er Florist nu kommet i skarp træning til efterårets prøve. Han er opstaldet i Holga Finkens stald i Tyskland, hvor han har afløst De Noir. Florist bliver dagligt redet af Isabel Bache, som jo allerede har gjort et stort stykke arbejde med De Noir. Vi glæder os derfor også meget til at vise Florist frem senere på året.

Desværre måtte Florist blive taget ud af 35-dags prøven, da han beklageligvis var halt til den afsluttende prøve. Efter nærmere undersøgelse viste det sig at han havde fået 2 hovbylde, hvilket der hurtigt blev taget hånd om.

Til de avlere som benyttede Florist i 2008 kan vi berolige jer med at føllene som bliver født her i 2009 er godkendt til Dansk Varmblods mærkning (såfremt hoppen er kåret). Det vil altså ingen indflydelse have at Florist blev trukket fra 35-dags testen i 2008.

De første føl e. Florist har set dagens lys og det tegner særdeles lyst for fremtiden. Vi håber, at i kære avlere vil udstille jeres føl e. Florist på årets følskuer og dermed være med til at vise den flotte avl.