Danish Derby Championat

D. 7. september 2009

I forbindelse med at Eliteskuet blev afholdt på Vilhelmsborg blev udendørs arealerne indtaget af Danish Derby, som afholdt årets springfinaler i Championatsklasserne. Derudover var der ligeledes få konkurrenceklasser.

5 års finalen blev vundet af Harry K e. Equest Carnute med opdrætteren Søren Knudsen i sadlen. Endnu en Equest Carnute afkom havde fundet vej til finalen, nemlig Cadeau. Desværre rakte det ikke til en placering i finalen. Men en stor præstation alligevel.

Cyndthia Skovgaard e. Crelido og Nikita Nygaard Andreasen var med i 6 års finalen dog uden at opnå placering, da parret desværre måtte indkassere 2 bomme rundt på banen.

I de alm. springklasser var Royal Triumpf e. Royal Z II med Thomas Dørk Olesen til start. Parret kunne indtage en flot 13. plads i torsdagens 130 cm. klasse.

Cabachon var jo udtaget til at deltage i 5 års championatsfinalen desværre måtte Katrinelund trække ham i de indledende runder, da Cabachon desværre har fået en lille hovkløfte, hvilket generede ham under ridningen. Vi håber og tror dog at han bliver klar til Zangersheide sidste weekend i september.