Cabachon nr. 2 i 5 års championat

D. 17. juli 2009

Fredag blev dagen hvor finalen for 5 års springhestechampionatet skulle afgøres i Falsterbo. Cabachon med Stein Endresen leverede et flot ridt. Først med en fejlfri hovedrunde, hvorved de kom ind i den afgørende runde - omspringning. Her klarede de banen fejlfrit i tiden 44,55 sek. Med denne tid kunne de indtage en flot 2. plads. I kvalifikationen var der 190 startende ekvipager, som blev reduceret til 25 stk. til finalen. Så det må siges at være en flot præstation af Stein og Cabachon. Stein indtog ligeledes 14. pladsen med Cassano. Ejet af Kristin Andresen.


Andet nyt fra Falsterbo Horseshow.

Avlshingsten Godsend du Reverdy og Thomas Velin red i går 1. kvalifikation til Falsterbo Grand Prix. Parret fik en fejlfri runde og blev placeret som nr. 10.

Pernille Ørum og Overgaards Lawell e. Weltjunge var torsdag til start i den 1. kvalifikation i 7 års dressur championatet. Parret endte på en 9. plads med 63,6%. De 10. bedste heste går videre til søndagens finale, så der får man mulighed for at se Pernille og Lawell endnu engang.

Vi ønsker tillykke til rytterne samt held og lykke i deres videre ridt.