Andele af hingste solgt til Norge

Den norske investor Kristin Andresen har efter den succesfulde afsluttede materialprøve investeret i 50 % af holstenerhingsten Cabachon.

I efteråret købte Katrinelund Jens Peter Aggesens part i De Noir og Crelido efter mange års godt samarbejde. Det nye partnerskab imellem Katrinelund og Andresen har senere mundet ud i at også halvpart af De Noir og Crelido blev solgt til den norske investor.

Kristin Andresen har siden barnsben interesseret sig for heste og har i de senere år sponseret heste og rytter i international topsport. Hun er således sponsor for den internationale Springrytter Stein Endresen og stortalentet i dressur Isabel Bache, som rider hos den kendte træner Holga Finken i Tyskland.

Crelido og Cabachon bliver således indtil bedækningssæsonen opstaldet og trænet hos Stein Endresen, som allerede har startet hingstene nationalt og internationalt.. Seneste har Crelido fungeret perfekt under det internationale springstævne i Geneve. Cabachon skal allerede i januar deltage i den norske 5 års championat og naturligvis senere gå det danske Championat og forhåbentlig Falsterbro og Zangersheide og ligeledes naturligvis Herning 2009, hvor begge hingste kommer til start under Stein Endresen.

De Noir gik første gang offentlig med Isabel Bache under Hannoveranerkåringen, hvor den sorte perle klart var publikumsyndling. Allerede i Januar 2009 skal De Noir igen vises under AEG (Artic Equestrian Games). Her vil den bl.a. blive vist af Isabel under en clinic med Kyra Kyrklund. Endvidere skal De Noir naturligvis gå konkurrenceklasser i Herning.

Hingstene vil naturligvis have base på hingstestationen Katrinelund under den kommende bedækningssæson og vil som sædvanlig blive markedsført under Katrinelunds navn.