Katrinelund indtager Verden

D. 8. august 2010

Skovens Rafael og Lotte Skjærbæk leverede i søndagens finale for i VM for ungheste et suverænt ridt. Parret lå efter ridtet placeret som nr. 1 men distance holdt desværre ikke hele vejen til målstregen.

Den flotte ekvipage endte det samlede resultat på en flot 5. plads og er dermed i forhold til sidste års VM avanceret to pladser. Dermed kunne Rafael og Lotte indkassere 200 euro og titlen af at være 5. bedste 6 års dressurhest i verden.

Lotte og Rafael fik en samlet score på 8,38 p. Parret blev bla. belønnet med 8,7 i trav, 8,6 i galop, 8,2 for skridt og 8,6 for samlet indtryk.


Katrinelund vil hermed gerne sende en stor lykønskning til vore gode ryttere og heste, som har været med til at sætte Danmark på Landkortet i Verden. At have så Unique heste i så lille et land er jo imponerende og gør det skønt at være dansker i Verden.

Skovens Rafael og Lotte Skjærbæk - den 5. bedste ekvipage i Verden
Skovens Rafael og Lotte Skjærbæk - den 5. bedste ekvipage i Verden

D. 6. august 2010

Skovens Rafael og Lotte Skjærbæk red i dagens kvalifikation et flot program og blev honoreret med 8,46 p. af dommerne. Dette var nok til at de red sig til en gruppesejr og endte på en flot 8. plads og kunne dermed indkassere en billlet til finalen på søndag.

Udpluk fra Ridehesten.com
"Skovens Rafael trak fra
- Vi er rigtig godt tilfreds, Lotte kunne ikke have redet meget anderledes i dag, hun red et rigtig flot program, understregede Per Skjærbæk efter det blev klart, at Lotte og Skovens Rafael vandt gruppe 3 med 8,46 points bl.a. med 9,2 for galop og 8,7 i samlet indtryk. Som karaktererne viser, så var Skovens Rafael helt uovertruffen i galopprogrammet, og han viste også sine imponerende travøgninger. Der er flere karakterer at hente for parret netop i travprogrammet, der i dag blev vurderet til 8,1. Lotte og Rafael sluttede på en 8. plads."

D. 5. august 2010

I 4 års springkvalifikationen kunne Tailormade Stardust og Søren Pedersen ride sig ind på en fornem 7. plads med 7,7 p. Parret har dermed kvalificeret sig til at gå direkte til finalen, som løber af stablen på søndag kl. 8.00.

Skovens Rafael er i dag gået igennem dyrlægetjek uden bemærkninger og er klar til kvalifikationen i morgen