Katrinelund afkom styrede Landsskuet

D. 9. juli 2010

Landsskuet i Herning foregik fra d. 1. - 3. juli og det med særdeles gode resultater for Katrinelund heste.

Bedømmelserne foregik torsdag og her kunne 3 års DV hoppen Dana e. De Noir / Michellino. Opdrættet og ejet af Anne Marie Pedersen, Tjæreborg, løbe sig til 23 p. og fløjpladsen i holdet.

Hos DV'er blev bedste følhoppe Miss Dior e. De Noir/ Manstein. Ejet af Stald Søgaard, Nykøbing Mors. Hun opnåede 24 p. og var dermed udtaget til at konkurrere om titlen Skuets Bedste Følhoppe. Miss Dior medbragte føl e. Gribaldi, som ligeledes blev udtaget til at konkurrere om titlen Skuets Bedste Føl.

Goldhoppen - Lucky Moon - som er i tilridning hos Katrinelund - løb sig til 23 p. og fløjpladsen. Hun blev dermed udtaget til at konkurrere om at blive Skuets Bedste Goldhoppen. I denne konkurrence skal hopperne fremvises under rytter eller for vogn og derfor kørte Camilla Neergaard turen fra Katrinelund og til Herning for at fremvise hoppen og det gjorde hun med bravour. Lucky Moon blev efter et flot ridt udnævnt til Skuets Bedste Goldhoppe.

Fredag blev endnu en spændende klasse afviklet idet Skuets Bedste Følhoppe skulle findes og det stod lige mellem Miss Dior og en fjordhoppe, så der måtte et omløb til - her klarede Miss Dior sig suverænt bedst og kan dermed bryste sig af titlen Skuets Bedste Følhoppe.

Lørdag blev en af de mere spændende klasser afviklet, nemlig Skuets Bedste Føl. Desværre var Gribaldiføllet påvirket af det varme vejr og fik slet ikke vist sine store kvaliteter. En anden som tilgengæld ikke var gået træt i varmen var pintoføllet e. Prince Perfect. Den løb sig nemlig til titlen Skuets Bedste Føl.

Lørdag var Katrinelund nede og vise flaget idet de gav to opvisninger. En om formiddagen og en om eftermiddagen. De to sportspony hingste Prince Perfect og Magic Dancer H var med samt to De Noir afkom på henholdsvis 4 og 5 år.

Et stort tillykke med de mange flotte resultater

Skuets Bedste Føl e. Prince Perfect
Skuets Bedste Føl e. Prince Perfect
Skuets Bedste Goldhoppe
Lucky Moon fremvist af Katrinelund
Skuets Bedste Goldhoppe
Lucky Moon fremvist af Katrinelund
Skuets Bedste Følhoppe
Miss Dior e. De Noir / Manstein
Skuets Bedste Følhoppe
Miss Dior e. De Noir / Manstein