Katrinelund afkom regerede landsstævne

D. 8. marts 2010

Overgaards Lawell og Pernille Ørum
Overgaards Lawell og Pernille Ørum

Sundeved Rideklub afholdt d. 26. - 28. februar Landsstævne i dressur. Stævnet blev indtaget af to afkom efter Katrinelunds hingst med stor succes.

Charmeur e. Crelido/Fernando - opdrættet af Stutteri Hove. indtog 1. pladsen i den 1. indledende runde til SDR Cup finale som gik i Mb1. Charmeur og Astrid Gemal red sig til 71,49 %. I den 2. indledende runde i Mb2 måtte parret se sig slået på stregen og blev dermed henvist til 2. pladsen med 72,63 %. Søndagens finale som blev afholdt i MB3 vandt parret med 71,12 %, hvor de igen henviste Michael Søgaard og Dybdalsgårds Margerit til 2. pladsen.

Overgaard's Lawell e. Weltjunge/May Sherif - opdrættet af Tove og Ove Møller Nørgård - var ligeledes til start ved stævnet. Overgaards Lawell og hans faste partner Pernille Ørum kunne ligeledes ride sig til sejr i deres første klasse MA1 med 69,54 %. Derudover var parret til start i MA2, hvor de dog måtte se sig slået til 2. pladsen med 65,35 %.

Vi er meget stolte af de flotte præstationer de to afkom har præsteret og sender hermed et stort tillykke til såvel rytter, ejere som opdrættere med de fine resultater.