Egnethedstest 2010

D. 9. oktober 2010

Region 4 - Sdr. Hygum

På. 3. pladsen kom Godsend du Reverdy sønnen Pinvigs Godspeed, opdrættet af Dorthe Ravnsbæk og i dag ejet af Karina Josefsen, som også fremviste hesten. Godspeed opnåede 427,5 i løsspring og 385 under rytter og sluttede dermed på et samlet resultat af 837,5 p.

Unique e. Ulrich Z redet af Jesper Meyenburg opnåede 415 p. i løsspring og 385 p. under rytter og dermed sluttede parret med et samlet resultat af 800 p.

Region 7 - Hjallerup

Dette års egnethedstest i region 7 blev afholdt søndag d. 19. sepmtember hos Hjallerup Rideklub. På springsiden satte Katrinelund afkom sig på 2. og 3. pladsen.

På 2. pladsen var KIKANALO e. Godsend du Reverdy / Voltaire. Opdrættet og ejet af Knud Lambek Kristensen. Kikanalo blev som føl udnævnt til dagens Springhingsteføl ved følskuet i regionen. Han blev fremvist af Alexander Mark og opnåede en samlet sum på 832,5 p. med bla. 9,5 i kapacitet, løsspring samt 8,5 i galop og 8 for teknik (løs og u. rytter), balance, kapacitet (u. rytter) samt ridelighed.

3. pladsen blev besat af Torben Frandsen med GARZON DU Z e. Godsend du Reverdy / A'Khan z. Han er født hos Tina Sandsgaard, Hadsund og i dag ejet af Kårl Åge Eriksen, Egå. Parret opnåede 805 p. med bl.a. 8,5 i kapacitet i såvel løsspring som under rytter samt 8 for galop, balance, teknik og ridelighed.

Region 6 - Ikast

Den 18. sepmteber afholdte region 6 i Dansk Varmblod deres årlige egnethedstest og det med succes for Katrinelund afkom.

Med 850 p. og placeret som nr. 3 var Madonna Askelund e. De Noir / Pari-Ace Dane. Opdrættet af Poul Flye, Snedsted og ejet af Else-Marie og Jens Chr. Krabbe, Snedsted. Hun opnåede 9 i ridelighed samt 8,5 i kapacitet, galop og trav samt 8 i skridt.

Den næste placerede var De Noir sønnen Hestegaardens Supreme (mf: Manstein). Han er født hos Connie Larsen, Sydfyn og ejes i dag af Stutteri Hønnerup, Gelsted. Han blev sidste weekend placeret ved mellemrunden i Billund med Lotte Straarup. Det var også hende der sad som pilot i denne weekend. Supreme opnåede ligeledes 850 p. med 9 i skridt, 8,5 i trav, ridelighed og kapacitet samt 8 i galop.

Placeret som nr. 7 med 830 p. kom Katrinelunds egen De Nightron e. De Noir / B. H. Don Shufro. Opdrættet af Kurt Dahl, Thisted og i dag ejet af Ib Kirk, Ø. Assels. Han blev fremvist af Martin Klavsen og opnåede 8,5 i kapacitet, ridelighed og galop samt 8 i skridt og trav.

Katrinelund ønsker tillykke med alle de flotte resultater

Madonna Askelund med Marie Dige Søgaard
Madonna Askelund med Marie Dige Søgaard
Hestegaardens Supreme med Lotte Staarup
Hestegaardens Supreme med Lotte Staarup
De Nightron og Martin Klavsen
De Nightron og Martin Klavsen