C-stævne i Morsø

D. 13. maj 2010

Her torsdag morgen blev Morsø Rideklubs årlige C-stævne i kristi himmelfarts ferie skudt igang og det med stor succes for Katrinelund hestene. Credo Morsø e. Crelido og Martin Klavsen red sig til sejr i den ene afdeling af La1 med 67 %. Den næste afdeling af La1 blev vundet af Karina Reslow Krüth med T. Red Rebel, som opnåede 71 %. I den sidste afdeling var det Silje Bakken og T. Lancelot der indtog en suveræn sejr med 73 %. Det kan vist kun kaldes en go start på stævnet for Katrinelund hestene og vi ser frem til de næste dages resultater.

D. 16. maj 2010

Så er det vist blevet tid for en lille opdatering for Morsø C-stævnets fire dage, hvor der er kommet lidt flere resultater på tavlen.

I torsdagens ene afdeling af La1 - hvor Lancelot var vinder af klassen, var der ligeledes to De Noir afkom placeret, nemlig Danois med Mette V. Reymert som opnåede en 4. plads med 66,5 % og Unicorn's Renoir med Line Bjerre på en 6. plads med 65,4 %

I torsdagens La4 kunne man på en delt 3. plads finde Crelidoafkommet Holballes Cresó med sin rytter Linda Jensen, der opnåede 63,7 %.

I den ene afdeling af La3 fredag kunne man finde Anoir e. De Noir med Cecilie Brændekilde Boisen, der blev placeret på en 5. plads med 60,7 %. I en af de andre La3 klasser fandt man på en 3. plads Ullerups Wilma e. Weltjunge med Hanne Uvlsbjerg Toft i sadlen. Parret red til 67,9 %. I den 3.afdeling af La3 var vinder Danois e. De Noir med Mette V. Reymert. Parret opnåede 70,7 %.

I MB2 (en afdeling af det uofficielle DM for beriderelever) fandt man på en 5. plads Dalgaardens Crelicki e. Crelido med Sandra Jensen i sadlen. Parret var til start i deres anden MB og opnåede 64,2 %.

I fredagens MB1 var vinderen af klassen Kærholms Waron e. Weltjunge med Anette Lauge Jørgensen i sadlen. Parret red til 65,1 %.

I lørdagens afdeling af MB2 fandt man som vinder af klassen Dalgaardens Crelicki e. Crelido med Sandra Jensen – deres 3. start i MB. Parret opnåede 68,9 %.

I lørdagens springafdeling kunne man i LB2 finde Zagal e. Crelido med Christine Santanen placeret på en 12. plads med 2. hurtigste tid i klassen.

I søndagens afdeling af La2 spring kunne man på 4. pladsen finde Rinkenæs´ Crescendo e. Crelido med Josephine Riinbæk Nielsen. Parret leverede ellers anden hurtigste tid i omspringningen men måtte desværre indkassere en bom på vejen, som sendte dem et par takker ned i rækkerne.

Danois e. De Noir vandt en af La2 klasserne med Mette V. Reymert i sadlen. Parret red sig til sejr med 72,4 %. I La2 dressur kunne man på en delt tredje plads ligeledes finde et Crelido afkom, nemlig Holballes Cresó med Linda Jensen, der opnåede 59 %. Danois e. De Noir vandt en af La2 klasserne med Mette V. Reymert i sadlen. Parret red sig til sejr med 72,4 %.

Dalgårdens Crelicki e. Crelido med Sandra Jensen måtte i MB0 tage til takke med 2. pladsen, hvor parret opnåede 68,7 %.

Katrinelund er meget stolte over de mange skønne placeringer som heste og afkom efter Katrinelund hingstene har opnået i de fire dage. Vi ønsker mange gange tillykke til såvel ejere, ryttere som opdrættere.