Artic Equestrian Games 2010

D. 24. februar 2010

I starten af AEG har det hovedsageligt været Katrinelunds springheste, som har været i vælten. Men nu er De Noir og Isabel Bache også ankommet til Norge, hvilket også ses på dressurbanen ved AEG. Tirsdag var parret til start i Lille Tur (Prix St. George), hvor de opnåede 66,26 %. Det rakte til en flot 4. plads og 400 NOK.

Onsdag prøvede parret igen kræfter i Lille tur og endnu engang kunne parrret indtage en flot 4. plads i konkurrencen.

Mandag d. 22. februar var tid for 1. kvalifikation for de 5 års springheste. Her var Benedikte Endresen til start med Chewbacca e. Crelido. Parret endte som 1. uplaceret efter en flot gennemridning af banen. I tirsdagens afdeling af 2. kvalifikation til Championatsfinalen opnåede Benedikte og Chewbacca en flot 3. plads. Onsdag var tid for finalen og desværre virkede Chewbacca lidt træt og der indløb desværre et par fejl, hvilket placerede parret uden for placering.

I 6 års finalen blev Stein Endresen nr. 4 med heste Cassano, som han rider for norske Kristin Andresen (medejer af De Noir, Crelido og Cabachon).


D. 20. februar 2010

Cabachon og Stein har igennem to kvalifikationer torsdag og fredag kvalificeret sig til start i lørdagens finale – og her slog parret for alvor til. Endnu engang leverede Stein og Cabachon 2 gange nulrunder med en tid i omspringning på 28,82 sek. og kunne dermed kalde sig for bedste 6 års i klassen idet Cabachon og Stein blev placeret som nr. 2 men med en 7 års hest som vinder. Cabachon blev ligeledes bedste hingst i klassen og parret kunne dermed modtage 3.500 NOK.


D. 19. februar 2010

Artic Equestrian Games 2010 tog sin begyndelse torsdag d. 18. februar og varer indtil d. 28. februar.

Allerede torsdag kom de første resultater ind fra springbanen - dette var dog fra Stein Endresens datter, Benedikte Endresen, der placerede sig som nr. 2. i en 1.30 cm. klasse med hesten Victory L. Torsdag var Stein og Cabachon til start i den første af to kvalifikationer til finalen lørdag for 6 og 7 års heste. Her måtte parret desværre indkassere en enkelt bom og blev dermed sendt udenfor placeringerne.

Fredag gjorde Stein datter følge, da han startede Cabachon i 2. kvalifikation til finalen for 6 og 7 års heste. Her kom parret igennem med 2 x nul og sikrede sig dermed en 4. plads og 800 NOK.

Crelido og Stein var også til start fredag dog i en 1.40 cm. klasse også her blev det til en 4. plads med to nulrunder og en præmie på 1500 NOK.

En stor tillykke til Stein og Benedikte med de flotte placeringer.