Katrinelund sætter præg på Eliteskuet

D. 6. september 2011

Norsk Varmblod har netop overstået deres årlige eliteskue og her satte Katrinelund et stort præg på dagen idet hele 3 titler blev hentet af Katrinelund afkom.

Bedste 2 års Dressurhoppe blev Diwa e. De Noir/Wetano. Hun er opdrættet og ejet af Tone Beate Pedersen. Dommerne udtalte om Diwa "En passe stor hoppe av god type. Den har en god kropp, pent hode og passe lang hals. En aning svak i sitt lendeparti, men har en smidighet i sinoverlinje som vi gjerne ser. Når det gjelder bevegelsene har den tre gode gangarter og man ser at den er smidig og romslig. Hender at den er ubalansert i galoppoppbevegelsen, men det er så vanlig for 2-åringer at vi regner med at neste år så har den en velbalansert galopp".

Bedste 2 års springhoppe blev HH Creluna e. Crelido/Exit to Nowhere. Hun er opdrættet af Hanne Haarberg, som havde endnu en Crelido datter med i kampen om den fornemme titel.
Dommerne udtalte om HH Creluna "En hest av god type, mektig bogparti, den har en god overlinje, men kunne ønske oss noe mer fylde i låret. Men smidig i sin overlinje og har tre gode gangarter og særlig galoppen i dag er veldig god.".

Dagens Bedste 3 års dressurhoppe var endnu en De Noir datter. De Jolie er efter De Noir med Akatchi som morfar. Hun er opdrættet og ejet af Monica Engebretsen. Dommerne udtalte:"En stor hoppe av god type. En edel og smukk modell som beveger seg deilig med en meget god galopp".
Hun opnåede 8 for skridt og 8 for galop og ridelighed samt 9 for trav. Hun sluttede med et gangartsindeks på 8,2. De Jolie blev fremvist af Nikolaj Kowalski.

Foruden titlen som Bedste Dressurbetonede 3 års hoppe blev De Jolie også udnævnt til Årets Hoppe i Norsk Varmblod 2011.

Et stort tillykke til opdrættere og ejer med de flotte resultater