Kæmpe succes ved Thy-Mors Dyrskuet

D- 30. maj 2011

<b>Tirana e. Temptation / Crelido</b>
Tirana e. Temptation / Crelido

Et stærkt hold af 2 års hopper var sædvanligvis mødt til lørdagens afvikling af Thy-Mors Dyrskuet. Selvom vejrguderne absolut ikke var med arrangørerne så var hopperne toptunet og klar. Den helt exceptionelle 2 års hoppe Tirana e. Temptation / Crelido fra Stutteri Hove, Thy travede sig lige ind i skyerne. Da hoppen travede ind i ringen var man ikke i tvivl om at man her så dagens bedste 2 års Dansk Varmblods hoppe. Gangarter i top og en smidighed man sjældent har set. Hun travede sig da også til de flotte 24 p. – noget man sjældent ser en 2 års hoppe opnår. Hun blev dermed også udtaget til eliteskuet. I samme hold var endnu en Temptation datter, nemlig Svalegaards Therra e. Temptation / Stedinger. Opdrættet og ejet af Stutteri Svalegaard v. Else Marie og Jens Chr. Krabbe, Snedsted Thy også her så man en særdeles velgående og funktionel hoppe, som opnåede 23 p. og udtagelse til Eliteskuet. I samme hold var Kalhave’s Miss Noir e. De Noir / Weltjunge. Opdrættet af Anette Toft Jensen, Mors – Denne velgående hoppe opnåede ligeledes 23 p. I det andet hold af 2 års hoppe blev fløjen også udtaget til eliteskuet i september – her var det en Skovens Rafael med Michellino til morfar – Thybo’s Victoria. Opdrættet og ejet af Djon Thybo, Thyholm. Hun opnåede ligeledes 23 p. I samme hold opnåede endnu en hoppe 23 p. nemlig Temptation datteren Miss Trio (morfar: Rambo) Opdrættet af Jan Madsen og ejet af Trioen – Jan Madsen, Marie og Jens Chr. Krabbe, Thy.

Dansk Varmblods hoppen Miss Dior e. De Noir / Manstein var ligeledes fremmødt til bedømmelse som følhoppe. Hun medbragte et særdeles velgående hoppeføl e. Stevie Wonder og opnåede de flotte 24 p. Dermed kunne hun indtage fløjen i holdet og en flot ærespræmie. Hun er opdrættet af Marianne Brinck Stengaard, Fanø og ejet af Stald Søgaard, Mors.

3 års hoppen Svalegaards Diva e. De Noir / B. H. Don Shufro. Opdrættet og ejet af Stutteri Svalegaard opnåede 23 p. og en flot ærespræmie.

Det må siges at Katrinelund afkom gjorde en særdeles flot figur ved Thy-Mors Dyrskuet og vi ønsker tillykke med de mange flotte resultater til såvel ejer som opdrætter.

<b>Thybo's Victoria e. Skovens Rafael / Michellino</b>
Thybo's Victoria e. Skovens Rafael / Michellino
<b>Svalegaard's Terra e. Temptation / B. H. Don Shufro</b>
Svalegaard's Terra e. Temptation / B. H. Don Shufro