JBK Horseshow 2011

D. 23. oktober 2011

<b>De Negro WI og Michael Grønne Christensen</b>
De Negro WI og Michael Grønne Christensen

Championat for Ungheste

Ved JBK Horseshow i Odense i denne uge afvikles også Dansk Rideforbunds Championat for ungheste og her har den 4-årige vallak De Negro WI e. De Noir redet sig ind i finalen for 4 års dressurheste med Michael Grønne Christensen. Parret blev placeret som nr. 8 med 8,06 p.

<b>Crelido og Stein Endresen</b>
Crelido og Stein Endresen

Springning

JBK Horseshow består jo også af en del springning og her har Katrinelund Crelido og Stein Endresen til start ved en 1.45 i CSI*** og her blev de placeret som nr. 3 med en præmiesum på 28.000 kr.

Cabachon og Stein Endresen startede en 1.35 - 1.40 cm springning, hvor de kvalificerede sig til omspringning og red endnu en flot nulrunde. Dermed kunne parret placere sig som nr. 10.
De var til start i endnu en 1.35 - 1.40 cm klasse og igen med to nulrunder. Dette resulterede i en 13 plads.

I en 1.40 cm klasse var Quidam De Revel sønnen Harry K og hans opdrætter Søren Knudsen til start, hvor de placerede sig som nr. 9 og indkasserede 900 kr.


<b>Harry K og Søren Knudsen</b>
Harry K og Søren Knudsen
<b>Cabachon og Stein Endresen</b>
Cabachon og Stein Endresen
<b>Acolino og Stein Endresen</b>
Acolino og Stein Endresen
<b>I.P.S. Tango og Hans Peter Minderhoud</b>
I.P.S. Tango og Hans Peter Minderhoud

Dressur

I.P.S. Tango og Hans Peter Minderhoud var også til start i Odense, hvor de startede World Cup Dressage - Grand Prix og blev placeret som nr. 3 med 71,34 %.

I Grand Prix Kür, som var JBK Horseshows afslutningsklasse, viste I.P.S. Tango og Hans Peter Minderhoud særklasse idet de overlegent vandt klassen med 79,3 %.