Holstebro C-stævne

D. 25. maj 2011

Atnon og Line Sørensen (arkivfoto)
Atnon og Line Sørensen (arkivfoto)

I weekenden d. 20. - 22. maj afholdte Holstebro Sportsrideklub C-stævne i såvel dressur som spring.

Endnu engang var Atnon e. De Noir og Line Sørensen med i front. Parret deltog i Holdmesterskabet i dressur, Hvor de sammen med 3 andre ekvipager vandt den ærefulde titel.
Parret var ligeledes til start i LA4, som de vandt overlegent med 72,06 %. La5 klarede parret på ligeså suveræn vis en overlegen sejr med 72,69 %. I endnu en LA5 måtte parret dog se sig slået og endte på en 3. plads med 68 % og tæt på vinderen af klassen.

Kærholms Waron e. Weltjunge var ligeledes til start ved stævnet med sin faste rytter Anette Lauge Jørgensen i sadlen. Parret startede i MB2, hvor de opnåede en flot 2. plads med 67,63 %.
Parret gentog succesen i MA1, hvor de igen indtog 2. pladsen med 65,83 %.

I La2 var endnu et Weltjunge afkom til start, nemlig den kårede hingst Carpe Diem Blue med Malene Mira Petersen i sadlen. Parret opnåede en 5. plads med 68,97 %.

Martin Klavsen og Vestervangs Delight var til start i LA1, hvor ekvipagen red sig til en suveræn sejr med 70 %.

I springafdelingen oplevede Katrinelund afkom også stor succes. I Ulc opnåede Østergårdens Unik e. Ulrich Z med Peter Rahbek en flot fejlfri runde. Ligeledes gjorde Cameroun Ø e. Campbell og Katrinelunds springrytter Christine Santanen. Endnu en springrytter fra Katrinelund gjorde resultatet efter idet LukasZ Orywal red fejlfrit på både Højmarks Contreau og Højmarks Garcia.

I U-LB1 var Unika Z e. Ulrich Z med Thomas Dørk Olesen til start og parret opnåede en flot fejlfri runde.

Cameroun Ø e. Campbell og Christine Santanen var til start i LB2, hvor de opnåede en flot 3. plads ligeledes blev Unika Z e. Ulrich Z med Thomas Dørk Olesen placeret på en 5 plads og i samme klasse opnpede Bjarne Mark med Skovlunds Pablo Z e. Ulrich Z en flot 9. plads.

I La1 var Christine Santanen igen til start denne gang på Zagal e. Crelido / Royal Z II. Parret opnåede en flot 6. plads.

I MB1 blev endnu et Crelido afkom placeret. Tingvejgaards Creol blev redet af Line Hannesbo og ekvipagen opnåede en flot 7. plads.

Endnu en Ulrich Z afkom opnåede en flot fejlfri runde i U-LC idet Mette Vandet var til start med My Ulricca.

Vi ønsker et stort tillykke til såvel ejer som rytter og opdrættere med de mange flotte resultater.